Normkreativ (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-06-10
Upplaga
1
Förlag
Premiss
Medarbetare
Vinthagen, Rebecca (red.) / Lindvall, Brita (form) / Alves, Mariana (form)
Dimensioner
190 x 120 x 15 mm
Vikt
256 g
SAB
Oaba
ISBN
9789186743338
Normkreativ (häftad)

Normkreativ

Häftad Svenska, 2014-06-10

Slutsåld

Den här boken vänder sig främst till dig som vill arbeta med att utmana begränsande normer och behöver fördjupning likväl som inspiration.

När vi i Settings började använda oss av begreppet normkreativitet, gjorde vi det utifrån en övertygelse om att det går att bygga normutmanande organisationer och verksamheter, med både lustfyllda och framåtsyftande metoder.

Genom att utmana föreställningar om oss själva och våra arbetssätt kan vi blåsa nytt liv i vårt dagliga tänkande. Därmed kan vi testa och utforska lyhörda handlingar där vi inte hindras av begränsande normer kring exempelvis kön, etnicitet eller sexuell läggning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Större än så här : tankar för en genusnyfiken gestaltning

    Liv Elf Karlén, Emma Stordal, Rebecca Vinthagen

    Tankar kring genusnyfiken gestaltning Teater Lacrimosa har under ett år ordnat workshops och samtal med några av Sveriges främsta skådespelare, bl.a. Ann Petrén, Gunilla Röör, Pia Johansson och Sissela Kyle. Utgånspunkten har varit att det förviss...

  • Utvägar : feministiska allianser för en solidarisk framtid

    Edda Manga, Rebecca Vinthagen

    Den feministiska rörelsens kraftsamling under det gångna året har varit enorm i Sverige och runt om i världen. I Malmö hölls en stor nordisk kvinnorättskonferens i juni och samtidigt samlades aktivister på Feministisk Festival i samma stad Malmö k...