Så ökar vi bostadsbyggandet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2013-11-18
Upplaga
1
Förlag
Premiss
Medarbetare
Mattsson-Linnala, Sophia (red.) / Lind, Hans (red.) / Weiss, Lennart (red.) / Bengtsson, Håkan A. (red.) / Lindström, Conny (form)
Dimensioner
178 x 110 x 10 mm
Vikt
94 g
ISBN
9789186743369
Så ökar vi bostadsbyggandet (pocket)

Så ökar vi bostadsbyggandet

Pocket Svenska, 2013-11-18
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Det råder en bred samsyn om att det låga bostadsbyggandet, särskilt i storstadsregionerna, är ett stort samhällsproblem. Det driver upp huspriser och hyror. Och drabbar de grupper som har sämst möjligheter att hävda sina intressen och urholkar den sociala bostadspolitiken.

Syftet med boken Så ökar vi bostadsbyggandet är att bredda och fördjupa debatten om hur Sverige ska kunna öka bostadsbyggandet. Fokus ligger inte på vad olika organisationer och företag officiellt har för diagnos och recept. Syftet är att ge utrymme för ett antal personer som är väl insatta i förhållandena i branschen att ge sin personliga syn på bostadsbyggandet.
Sammantaget ger Så ökar vi bostadsbyggandet en unik överblick över den bostadspolitiska debatten. Boken både fördjupar debatten och kommer med konkreta förslag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så ökar vi bostadsbyggandet
  2. +
  3. Att förstå bostadsmarknaden genom historien om den ofrivillige bostadskarriäristen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att förstå bostadsmarknaden genom historien om ... av Fredrik B Nilsson, Hans Lind (häftad).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Så ökar vi bostadsbyggandet