Uppväxtklassiker (box). Alice i underlandet ; Den hemliga trädgården ; Pappa Långben ; Unga kvinnor ; Agnes Cecila : en sällsam historia (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Klassikerserien Repris
Utgivningsdatum
2011-02-09
Förlag
Repris
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Dimensioner
195 x 140 x 110 mm
Vikt
2052 g
SAB
uHc,Hcg
ISBN
9789186745219
Uppväxtklassiker (box). Alice i underlandet ; Den hemliga trädgården ; Pappa Långben ; Unga kvinnor ; Agnes Cecila : en sällsam historia (kartonnage)

Uppväxtklassiker (box). Alice i underlandet ; Den hemliga trädgården ; Pappa Långben ; Unga kvinnor ; Agnes Cecila : en sällsam historia

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2011-02-09

Slutsåld

Klassikerboxen Repris innehåller fem oförglömliga uppväxtklassiker - Den hemliga trädgården, Agnes-Cecilia, Unga kvinnor, Pappa Långben och Alice i Underlandet. Omslagsillustrationerna är skapade av Lina Bodén. Boxen innehåller böcker vi ofta nämner som den första riktigt stora läsupplevelsen. Böckerna som gjorde det omöjligt att släcka läslampan på kvällen. Nu finns dessa upplevelser paketerade för en ny publik. Och säkert är vi många läsare som kommer att vilja försöka återskapa den där pirrande känslan och läsglädjen från förr. Två klassikerboxar ges ut till bokrean 2011 och finns i en begränsad upplaga - Uppväxtklassiker och Äventyrsklassiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Uppväxtklassiker (box). Alice i underlandet ; Den hemliga trädgården ; Pappa Långben ; Unga kvinnor ; Agnes Cecila : en sällsam historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!
    Annika Arnesson, 19 augusti 2014

    Hittade den här samlingen av en slump när jag letade efter Alice i Underlandet och jag är så nöjd! Vart så glad när jag såg den hemliga trädgården. Kommer så väl ihåg filmen som man fick se i skolan när man var liten. Har aldrigt läst boken så det ska bli otroligt spännande att läsa när jag kommer till den:)

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Uppväxtklassiker (box). Alice i underland...