Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2013-11-27
Upplaga
1
Förlag
Magic Wonders
Illustratör/Fotograf
Åsa Rosén
Dimensioner
215 x 155 x 20 mm
Vikt
426 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789186763060

Inspirationsspridaren : 65 korta berättelser ur verkliga livet

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-11-27
206
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I denna samling korta berättelser får vi ta del av upplevelser och insikter som på olika sätt har förändrat människors liv. Händelser, ögonblick och perspektiv som gjort hela skillnaden. Felicia som över en natt - genom ett nätklick - fick 10 000 människor att samlas på Sergels torg i Stockholm. Emil som med kroppen full av titanskruvar ensam cyklade till Kina och Milla som räddar andra barn med sina bullar. Vi får ta del av Peter Stormares magkänsla och Åsa Jinders beslut om att följa sin dröm.

Berättelser som inte lämnar någon oberörd. Berättelser värda att dela med sig av.

De senaste åren har Petra Backteman och Johanna Öberg samlat inspirerande berättelser från kända och okända svenskar. Nu finns dessa berättelser samlade i Inspirationsspridaren.

En del av författarnas intäkter går till olika projekt och/eller organisationer som de engagerar sig i. För mer info gå in på www.inspirationsspridaren.se

Om boken: "Jag läste, kände, reflekterade och blev varm i hjärtat." Ernst Kirchsteiger
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Inspirationsspridaren : 65 korta berättelser ur verkliga livet
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Inspirationsspridaren : 65 korta berättelser ur verkliga livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspiration, berättelser ur verkliga livet
  ninasboktips, 20 maj 2022

  En bok gjord för att läsaren ska må bra, en bok om människors erfarenheter, en bok som ska glädja och beröra. Och inspirera! Jag föll för omslaget och jag föll för innehållet, en bok jag verkligen tog till mitt hjärta.

 2. Glädje i bokform
  Monica Pehrsson Lind, 13 februari 2014

  Önskar att jag kunde köpa den här boken till alla mina vänner. Läs den själv och ge den sedan till någon som behöver muntras upp!

Visa alla 2 recensioner