Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2010-12-06
Förlag
Hoi Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
440 g
SAB
Ad,070.593
ISBN
9789186775001
Lyckas med bokutgivning : handfasta råd från framgångsrika egenutgivare (häftad)

Lyckas med bokutgivning : handfasta råd från framgångsrika egenutgivare

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2010-12-06
159
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lyckas med bokutgivning : handfasta råd från framgångsrika egenutgivare Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I Lyckas med bokutgivning delar Sölve Dahlgren, Lars Rambe och Ann Ljungberg med sig av sina erfarenheter från framgångsrik egenutgivning och marknadsföring av böcker.

Har du (nästan) skrivit en bok och drömmer om att få den utgiven? Ska du skicka den till ett förlag och hoppas på det bästa? Det finns en annan väg. Precis som tusentals andra kan du ge ut den själv. Det har aldrig varit enklare - rent tekniskt åtminstone. Eller är du en av dem som redan provat en utgivning, men tyckte att det var rätt jobbigt och att resultatet kunde ha blivit bättre?

Det svåra är fortfarande att sälja sin bok, bygga läsekretsen och med den sitt författarnamn. Därtill kommer alla fallgropar kring formgivning, tryckning och distribution. Detta är en värdefull handbok för varje blivande författare som vill marknadsföra sig på bästa sätt och öka sina chanser till framgång. Här får du lära dig vad som krävs för att boken ska bli snygg och välgjord, hur du hittar dina läsare, får kontakt med media och lägger upp en fungerande marknadsplan. Du lär dig mer om hur bokbranschen fungerar, vad du behöver tänka på och kraven du måste uppfylla för att kunna vara med och konkurrera med de stora förlagen. Låt dig inspireras av egenutgivare som lyckats sälja tusentals böcker utan att ha börjat med ett stort förlag i ryggen. Kan de så kan väl du?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyckas med bokutgivning : handfasta råd från framgångsrika egenutgivare
  2. +
  3. Snabbguide till bokutgivning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snabbguide till bokutgivning av Anders Nyman (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckas med bokutgivning : handfasta råd från framgångsrika egenutgivare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En värdefull bok för egenutgivare av böcker
    Kristina Simar, 18 april 2011

    Jag tycker att det är en mycket välskriven och värdefull bok för er med författardrömmar. Nu är det många som drömmer om att bli författare, men tyvärr är det en omöjlighet för de redan etablerade förlagen att ge ut alla manus som kommer in. Därför är denna bok perfekt för dig som sitter där hemma och skriver, du får lära dig att det finns andra möjligheter som inte alls är så krångliga. Läser du boken har du alla värdefulla uppgifter som du behöver. Jag som lektör har haft stor nytta av boke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna