Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-07-23
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789186775193
Lyckas med bokutgivning - Handfasta råd från framgångsrika egenutgivare (e-bok)

Lyckas med bokutgivning - Handfasta råd från framgångsrika egenutgivare (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-07-23
147
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I ?Lyckas med bokutgivning? delar Sölve Dahlgren, Lars Rambe och Ann Ljungberg med sig av sina erfarenheter från framgångsrik egenutgivning och marknadsföring av böcker.

Har du (nästan) skrivit en bok och drömmer om att få den utgiven?
Ska du skicka den till ett förlag och hoppas på det bästa? Det finns en annan väg. Precis som tusentals andra kan du ge ut den själv. Det har aldrig varit enklare ? rent tekniskt åtminstone.

Eller är du en av dem som redan provat en utgivning, men tyckte att det var rätt jobbigt och att resultatet kunde ha blivit bättre?

Det svåra är fortfarande att sälja sin bok, bygga läsekretsen och med den sitt författarnamn. Därtill kommer alla fallgropar kring formgivning, tryckning och distribution.

Detta är en värdefull handbok för varje blivande författare som vill marknadsföra sig på bästa sätt och öka sina chanser till framgång.

Här får du lära dig vad som krävs för att boken ska bli snygg och välgjord, hur du hittar dina läsare, får kontakt med media och lägger upp en fungerande marknadsplan.
Du lär dig mer om hur bokbranschen fungerar, vad du behöver tänka på och kraven du måste uppfylla för att kunna vara med och konkurrera med de stora förlagen.

Låt dig inspireras av egenutgivare som lyckats sälja tusentals böcker utan att ha börjat med ett stort förlag i ryggen. Kan de så kan väl du?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lyckas med bokutgivning - Handfasta råd f...