Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2012-06-18
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789186775285
Sjukt begär (e-bok)

Sjukt begär (e-bok)

(5 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-06-18

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I en fabrik i den lilla staden Arbois i östra Frankrike befinner sig apotekaren Felix Larson. Han ansvarar för ompackningen av en sändning med insmugglad hivmedicin. En uppgift som visar sig svårare än han kunde ana. Hur och varför hamnade Felix ? en plikttrogen ensamvarg ? mitt i en kriminell och farlig verksamhet?
Från Östeuropa följer den hänsynslösa hjärnan bakom smugglingen, Hristo Jankov, hur hans välplanerade operation spårar ur. Något han inte tänker tillåta.

På Södersjukhuset har läkaren Kattis Melin varit tvungen att meddela ännu en hivsmittad patient, Erik Berg, att bromsmedicinerna inte fungerar. Kattis blir oroad när Erik berättar att han drabbas av skrämmande biverkningar av sin nya medicin. Vad är det egentligen som händer?
Kattis beger sig iväg för att leta efter svar men finner bara fler frågor.

Sjukt begär av Magnus Jahnsson är en spänningsroman med fiktiva gestalter som tar sitt avstamp i den brutalt sanna verkligheten: varje år försvinner biståndsmediciner spårlöst efter ankomst till Afrika, livsviktig bromsmedicin för hivsmittade som aldrig når fram till dem som är i desperat behov av den.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jahnsson Magnus