Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
527
Utgivningsdatum
2013-03-22
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
231 x 155 x 40 mm
Vikt
730 g
SAB
Hc
ISBN
9789186775438
BFO : bödeln, frälsaren, observatören (inbunden)

BFO : bödeln, frälsaren, observatören

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-03-22

Slutsåld

Allt är inte som du tror. Inget är att lita på.

Leona Bowmoore anländer till den isolerade ön Palawu för att jobba som projektledare vid Sveriges hittills största produktion inom reality-tv. Här, bland palmer och korallstränder, upptäcker hon snart att allt inte står riktigt rätt till. Märkliga saker händer och Leonas kamerateam kan inte längre få kontakt med produktionsledningen på andra sidan ön. Sedan gör hon en skrämmande upptäckt: Det finns ingen ledning kvar. Alla är spårlöst försvunna. Leonas team har dessutom förlorat sina möjligheter att kommunicera med omvärlden. Ett dödligt spel tar sin början. Ett spel som tvingar var och en att möta sina djupaste rädslor och får dem att omvärdera allt de hittills har trott på. Från och med nu går det inte att lita på någon.
Bödeln frälsaren observatören är en samhällskritisk spänningsroman med överraskande vändningar, psykologiskt djup och ett persongalleri utöver det vanliga.

Catrine Tollström är född 1968 och bosatt utanför Västerås. Catrines utbildning inom beteendevetenskap har varit till hjälp när hon tänkt ut det psykologiska spel som skildras i Bödeln frälsaren observatören
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av BFO : bödeln, frälsaren, observatören. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bästa jag läst på länge!
    Patrik, 30 mars 2013

    Spännande och med en intelligent intrig som kom med överraskningar. Kunde bara inte lägga den ifrån mig. Trovärdigt, välskrivet och med ett oväntat slut. Fastnade verkligen för personerna i den här boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om BFO : bödeln, frälsaren, observatören