Som James Dean fast snyggare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-08-26
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789186775698
Som James Dean fast snyggare (e-bok)

Som James Dean fast snyggare (e-bok)

(13 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-08-26

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Familjen Wallin är som tagen ur en reklamannons. Pappa är fotomodell, mamma plastikkirurg, lillebror John ska bli läkare och Jim, storebrorsan, har också börjat modella. Men framför allt drömmer Jim om att bli skådis. Han ska bli en ny James Dean, fast snyggare.

Men familjeidyllen kraschar. Bokstavligt. Mitt i detta kaos kämpar Jim med sista året på gymnasiet och inträdesproven till teaterskolan, men hans liv är inte som det brukade. Han misslyckas där han tidigare briljerade, och han verkar inte längre vara den snyggaste killen i klassen.

När Jim inte ser någon utväg vänder han ilskan och sorgen mot sig själv, och upptäcker att han får en plötslig befrielse av att göra sig själv illa. Snart har Jim utvecklat ett självskadebeteende som stegrar till den punkt där det blir omöjligt för honom att vända om. Livet har blivit en mardröm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christoffer Niclas

  • Airtight

    Christoffer Niclas

    Emma är sjutton år och skolans grå mus. Hon pluggar och är i stallet med sin vän Noah. Men under ytan sjuder hennes drömmar om att stå i centrum, att bli sedd och älskad, värd att ha och ta. Emma börjar trä? a den tre år äldre läraren Felix, och h...

  • Sebbe sa nej

    Christoffer Niclas

    ?Jag har blivit våldtagen. Sakta sjunker det in i mitt medvetande. Det är så det är. Jag kan inte förneka det längre. Långsamt upprepar jag tanken för mig själv. Jag. Har. Blivit. Våldtagen.? Sebbe drömmer om NHL och en karriär som hockeyproffs. H...