Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2013-10-18
Upplaga
1
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
230 x 160 x 25 mm
Vikt
667 g
SAB
Hc
ISBN
9789186775704
Trasdockorna (inbunden)

Trasdockorna

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-10-18
109
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den nyligen pensionerade fängelseprästen Johannes Brobeck flyttar tillfälligt till Skogome på Hisingen i Göteborg för att vikariera på Skogomeanstalten under sommaren. Vid ett samtal ger en intern honom ett papper med två namn samt några initialer. Inget mer. Kort därefter avlider internen under oklara omständigheter. Vid samma tid inträffar ett bestialiskt mord på en ung flicka mitt i folkvimlet på Liseberg. Allt polisen har att gå på är att hon troligen var illegal invandrare från något land i Sydostasien. Under tiden upptäcker Johannes att det äldre paret som äger gården där han hyr in sig inte är vad de utger sig för att vara. Deras dotter Madeleine verkar ha råkat ut för ett hemskt öde. Och vad var et som fick barnbarnet, den sjuttonåriga Tanja, att så brådstörtat ge sig av hemifrån utan att lämna några spår efter sig?

Medan polisen jagar en internationell liga som sysslar med människohandel engagerar sig Johannes i Tanjas öde - utan att förstå att han utsätter såväl sig själv som sin älskade hund Petrus för livsfara.

Trasdockorna är en roman om den cyniska människohandeln där unga kvinnor på flykt utsätts för grova övergrepp och säljs som sexslavar.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trasdockorna
  2. +
  3. Ondskans spår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ondskans spår av Mats Ahlstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trasdockorna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra bok! Det här är den första boken av denna...
    Ebba Söderman, 27 november 2013

    Riktigt bra bok! Det här är den första boken av denna författare som jag läser men det gör inte så mycket känner jag, eftersom den är helt fristående från resterande böcker i serien. Boken känns faktamässigt välgrundad, och handlingen är spännande och intressant. Slutet är ganska oväntat och inte så jättelätt att lista ut för läsaren, och det gillar jag starkt! Väldigt bra bok som behandlar ett angeläget ämne, nu är jag sugen på att läsa resterande böcker i serien!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mats Ahlstedt