Mareld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789186775810
Mareld (e-bok)

Mareld (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
De satt med ryggarna mot bergväggen, och hon fick intrycket att de dukat till fest. En kärleksmåltid på klipporna i avskildhet. Så nära havet det bara gick att komma. Synen var grotesk.

Kriminalkommissarie Vera Lind inser snabbt att det hon har framför sig inte är något vanligt mord, och att den som ligger bakom inte är någon vanlig mördare. Platsen och tidpunkten gör inte saken lättare: Marstrand i midsommartid!
Vad är det för en människa som kan utföra något som det här? Frågetecknen blir inte färre när det visar sig att ett nästan identiskt mord utförts i Skagen, i Danmark, i stort sett samtidigt ?
Medan utredningen trampar vatten och tidningarna spekulerar jobbar Vera på sidospår som hon har svårt att förankra hos den övriga gruppen. Vid sin sida har hon den semestrande kriminalteknikern Gabriel Smedberg, och tillsammans börjar de nysta i ett nät som sträcker sig allt längre bakåt i tiden.
Frågan om vem, eller vilka, ersätts snart av ett varför.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karlsson Dennis

  • Mordet på Sara Weiss

    Karlsson Dennis

    Runt omkring, som en krans av sjögräs, böljade håret dött och livlöst i det svarta vattnet. Silvergrått, långt. Sannolikt blont. ?Sänk ner henne igen?, beordrade han, innan han vände och gick därifrån. Kriminalkommissarie Vera Lind kallas till en ...