Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Henrik Fexeus
Utgivningsdatum
2011-05-25
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Ljud
Illustratör/Fotograf
Ralf Söderlind
Dimensioner
135 x 133 x 41 mm
Vikt
380 g
SAB
Doef
ISBN
9789186795061

Konsten att få mentala superkrafter : bli smartare, lyckligare och hitta meningen med livet utan att anstränga dig (nästan)

CD-bok, Svenska, 2011-05-25
234 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I tidigare böcker har Henrik Fexeus lärt oss allt om hur vi med medvetna och omedvetna signaler påverkar varandra. Nu riktar han för första gången blicken inåt mot våra egna hjärnor och vår egen förmåga. Vi har alla stor outnyttjad kapacitet, om det så gäller att bli superfokuserad, få ett bättre minne eller att nå sina drömmars mål. I boken lär du dig vidare att fatta bättre beslut, läsa snabbare, kontrollera stress och nervositet, hitta harmonin, glädjen, och kickstarta din kreativitet.

Henrik, populär tankeläsare och psykologisk manipulatör, har gång på gång i förbluffande demonstrationer visat hur elastisk den mänskliga hjärnan är och vilka fantastiska resultat vi alla kan åstadkomma genom enkel mental träning.

Konsten att få mentala superkrafter är en konkret, rolig och ögonöppnande handbok, med ett tydligt löfte: Alla kan trimma sin hjärna och lära sig tanketekniker för att få ett rikare liv.

Och till skillnad från andra med superkrafter behöver du inte ens bära trikåer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Konsten att få mentala superkrafter : bli...