Kvinnorna på stranden (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2011-10-20
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Ljud
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
220 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789186795108
Kvinnorna på stranden (cd-bok)

Kvinnorna på stranden

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
CD-bok Svenska, 2011-10-20

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
I gryningen vaknar Terese från Järfälla på en strand i södra Spanien. Hon vinglar ner till havet och kliver på liket av en afrikansk man.
I skydd av natten smyger en kvinna i land i hamnen intill. Hon har smugglats över havet och räddats ur vågorna. Hennes namn är Mary, men inte länge till.
I New York försöker Ally få tag i sin man som är en känd frilansjournalist. Han har åkt till Paris för att skriva om människohandel och slaveri. Ally trotsar sin cellskräck och tar ett plan över Atlanten för att söka reda på honom. Det blir en resa in i det mörkaste av Europa och djupt in i hennes eget förflutna.

Kvinnorna på stranden är en svart thriller om tre kvinnor, tre liv som förändras brutalt. Tre vägar kommer att korsas vägar som leder dit inga lagar når, där ondskan styr bakom vackra fasader och människor kan köpas och säljas, byta skepnad eller dö.

Tove Alsterdal (f 1960) är journalist och manusförfattare. Hon skriver dramatik för teater, radio, opera och film. Kvinnorna på stranden är hennes romandebut.

"Bästa deckaren i år. Sorry, Lars Kepler, så är det." Expressen

"[...] en ovanlig deckare, som med nervös energi och en rasande saklighet lyfter boken högt över den actionladdade intrigen" Dagens Nyheter

"En gastkramande, insiktsfull och välskriven berättelse" Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kvinnorna på stranden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. jättebra
  Bibbi Hammer, 19 maj 2014

  En mycket spännande och välskriven bok.Det är ju en spänningsroman av bästa sort men ingen deckare tycker jag.Kommer att läsa mera av denna författare.

 2. En spännande bok av en mycket bra författare. Ett lite...
  Gun-Britt Sköld, 22 april 2013

  En spännande bok av en mycket bra författare. Ett lite oväntat slut gör inte boken sämre. Ser med förväntan fram mot nya böcker.

 3. Modern slavhandel
  Pia, 16 maj 2012

  "Kvinnorna från stranden" är en tät, mörk bok med fokus på den människohandel som sker idag. En modern form av slaveri, men i dagens tappning är en slav en förbrukningsvara och inte en investering vilket det var under slavtiden i bla USA.

  Det är en mycket verklighetstrogen och spännande roman som ger en hel del olustkänslor när man inser att slavhandeln inte är utrotad utan den är större än någonsin.

  Tove Alsterdal berättar sin historia på ett rått och direkt sätt vilket ge... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Tove Alsterdal