Allt vad marken gömmer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (200.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
De fyra elementen (del 4)
Inläsare
Lars T Johansson
Utgivningsdatum
2012-06-13
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186795429
Allt vad marken gömmer (ljudbok)

Allt vad marken gömmer (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2012-06-13
159
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
FEMTIOÅRIGE ALLAN lever lite vid sidan av samhället och försörjer sig genom att då och då arbeta som städvikarie på skolor runt om i stan. Hans största intresse är kärnfysik och han har inte så många vänner. En dag rotar han bland gamla papper hemma hos sin döda mormor, och hittar uppgifter som avslöjar varför han som barn blev fosterhemsplacerad. Grubblerierna lämnar honom efter detta ingen ro - och hemska minnen bubblar upp till ytan. En otäck deja-vu-upplevelse drabbar honom sedan när han ser något i en villaträdgård; döden har tagit plats i hans liv en gång förut.

Martin slits mellan två världar. Han bor hos sin mamma, den lätt förståndshandikappade mattanten Ragnhild, fast han nästan är trettio. Och nu har han blivit tokkär i impulsiva Carro som har en åttaårig dotter och en spännande men komplicerad bakgrund. De håller på att flytta ihop, men Martin vågar inte berätta det för Ragnhild - han anar hur hon kommer att reagera. Carro i sin tur oroar sig alltmer över den ansträngda relationen till exmaken Björn. Han är irriterad över Carros oförmåga att hålla sig till överenskommelser. Allt det fina som byggts upp med Martin knakar i fogarna - och rasar slutligen, när en person hittas mördad på parets gräsmatta.

Allt vad marken gömmer är en tät, psykologisk thriller om vad som händer när livslögner uppdagas och minnen av svåra trauman vaknar. Boken är den sista i en serie om de fyra elementen. De övriga är Där ingen vind blåser (2007), Som glöd blir till aska (2008) och Ur havet stiger vågorna (2010). Del två och tre har tidigare ockås givits ut som ljudböcker varav den senare har sålt i närmre 5 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren