Med gift i blodet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Carol Jordan Tony Hill (del 5)
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2013-07-19
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186795597
Med gift i blodet (ljudbok)

Med gift i blodet (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-07-19
107
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Staden Bradfield befinner sig i chocktillstånd efter att stjärnskottet i stadens fotbollslag har blivit mördad genom en märklig förgiftning, till synes helt motivlöst. Inom kort exploderar en bomb på fotbollsstadion. Dussintals blir dödade, många fler skadade. Är detta ett terroristdöd eller attentat riktat mot fotbollslaget? Eller något ännu mer ondskefullt?

Tony Hill har själv blivit utsatt för en attack av en av de tvångsintagna på sjukhuset han jobbar på och från sjuksängen försöker han lägga upp de pusselbitar av information han lyckas samla ihop.

Carol Jordan och hennes team utreder fallen men får käpa i motvind på grund av att säkerhetstjänstens terroristbekämpning blivit inkallad och vill visa sig på styva linan. Snart kan man koppla samman mordet på fotbollsspelaren med ett tidigare fall av förgiftning. Men utredningen haltar och inte blir det bättre av att Tony och Carol inte är överens om vem de letar efter. Även i deras annars så smidiga samarbete finns det saker som skaver och outredda problem i det förflutna.

Val McDermid är utbildad i Oxford och arbetade under ett antal år som journalist. Hon har skrivit en rad detektivromaner och tillhör de stora deckarförfattarna som säljer stora upplagor över hela världen. Hennes böcker om Tony Hill och Carol Jordan ligger bakom den populära TV-serien "Mord i sinnet" som sänts i svensk TV i flera omgångar. Fler nya avsnitt är att vänta.

Val McDermid har skapat ett lysande par i Tony Hill och Carol Jordan, som ständigt är på vippen att inleda ett förhållande, och ständigt hind-ras.////Få är så skickliga som Val McDermid i att bygga upp spänning: hon jonglerar tvärsäkert med förflyttningar, ledtrådar, trovärdiga oj-nu-gick-han-i-väg-alldeles-ensam-igen, och imponerande överraskningseffekter. Lotta Olsson, DN
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Med gift i blodet