Kum: khmer: ung. oproportionerlig hämnd (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (466.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svart paradis (del 1)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2012-05-04
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186795627
Kum: khmer: ung. oproportionerlig hämnd (ljudbok)

Kum: khmer: ung. oproportionerlig hämnd Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2012-05-04

Styckköp

138

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Vårens bästa thriller!" Café Magazine

Mikael och Cecilia lever ett priviligierat liv i Singapore med pool, hemhjälp och vajande palmer. Trots det är äktenskapet ansträngt. En dag tar Cecilia med sig barnen, Alice och Hampus, på en utflykt för att komma bort. I ett köpcentrum rasar plötsligt tillvaron Alice försvinner spårlöst.

Elvaårige Rithisak och hans syster bor i norra Kambodja. Föräldrarna är bönder och djupt skuldsatta. Barnen luras ner till Phnom Penh för att betala av skulden. Men staden har helt andra planer för dem.

Långt borta i Shanghai sitter Shui-Khan, den kinesiske fastighetsmagnaten, i sitt luftkonditionerade kontor. Han har fått reda på att hans dagar är räknade - men visst måste en man i hans ställning ha rätt att köpa sig fri från döden?

Någonstans korsas dessa människors öden. Det står klart att ett liv inte alltid är värt lika mycket som ett annat, och att vissa helveten har en utgång medan andra inte. Men i ett hjärta gror ett frö till förändring räddningen kan finnas allra längst ner i mörkret.

Kum handlar om paradisets baksida, moralisk kollaps och gruvlig hämnd. En värld där klyftorna mellan fattiga och rika har skapat avgrunder som vi inte vågar kika ner i. Henrik Tord lyckas inte bara beskriva hettan, det mänskliga förfallet och detaljerna med oerhörd skärpa, han lyckas även skriva en oupphörligt spännande thriller som låter läsaren uppleva en värld som vi vet finns men aldrig vågar tänka på.

"Årets bästa deckare" /SvD"Skicklig debut!" /DN
"Gillar man Jo Nesbø eller Roslund & Hellström så gillar man det här."/VÄRMLANDS FOLKBLAD
"Oerhört gastkramande deckardebut" /BORÅSTIDNING"Vårens bästa thriller!" Café Magazine
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Tord