Laglöst land (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fredrik Broman (del 6)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2012-05-30
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186795757
Laglöst land (ljudbok)

Laglöst land Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2012-05-30

Styckköp

162

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Affärerna sköts snyggt och diskret på nätet. Allt går enligt planen. Det verkar vara det perfekta brottet. Viktor och Rafael Engström har snart nått sitt mål: två miljoner kronor på ett konto i ett land långt borta där ingen ställer några frågor. Det är dags att lämna Sverige och Gotland för alltid. Och Viktors stora kärlek Nadja ska med på resan.

Men någon vet vad de gör och ingenting blir som de har tänkt sig. Mange som smugglat in det estniska amfetaminet de sålt på nätet hittas död. Drömmen om ett behagligt liv under en varm sol förvandlas till en kamp för livet på ett novemberkallt Gotland.

Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen kallas in för att lösa mordet. Spåren efter den hänsynslöse mördaren blir allt tydligare. Ändå tycks de hela tiden ligga steget efter. Samtidigt som Fredrik tampas med den krävande utredningen tvingas han göra ett svårt karriärval och fatta ett ännu svårare beslut på hemmaplan: ska familjen bo kvar på Gotland eller inte?

Laglöst land är en gripande och spännande kriminalroman om viljan att bryta sig loss och börja ett nytt liv - till vilket pris som helst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Laglöst land. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nja
    -, 30 april 2022

    Denna boken är inte alls i klass med de andra. Får lyssna på sista och se om det avslutas med flaggan i topp eller inte.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Östlundh