Bubble (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
HP Pettersson (del 3)
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2012-08-27
Förlag
Ordfront Ljud
ISBN
9789186795856
Bubble (ljudbok)

Bubble (ljudbok)

Ljudbok, Svenska, 2012-08-27
169
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Sex månader har gått sedan han fick det där jävla uppdraget. Tjugofyra veckor, etthundraåttio dagar och gott om tid att fundera ut en exitstrategi. En genial plan för att ta sig ur den här rävsaxen han hamnat i. Correction - som dom hamnat i! För han kan bara inte utföra uppdraget, han är trots allt inte någon mördare. Eller är han det ...?"

Medan HP desperat försöker slingra sig ur Spelets järngrepp har Rebecca påbörjat sin nya karriär på säkerhetsavdelningen i PayTags växande IT-imperium. Men ett gammalt bankfack visar sig ha ett mycket oroande innehåll och hon tvingas återigen vända sig till den mystiske Tage Sammer för att be om hjälp. Är han verkligen pappans gamle officerskamrat, eller är det som HP påstår - att Sammer i själva verket är SpelLedaren?

Och vilka är egentligen den avhoppade grupp Spelare som jagar HP, vad vill de honom, och fram- för allt, var kommer syskonens barndomsvän Mange Sandström, alias Farook Al-Hassan, in i bilden?

Samtidigt som Stockholm ännu en gång rustar för prinsessbröllop hamnar HP och Rebecca på en sista dödlig kollisionskurs. Men om verkligheten bara är ett spel, hur skiljer man då vän från fiende? Eller kan fienden i själva verket visa sig vara en vän?

[bubble] är en rykande aktuell thriller om hur vi mitt i den digitala övervakningen försöker bygga trygga bubblor, i allt från bankfack till gigantiska serverhallar. Men små eller stora, en sak har alla typer av bubblor gemensamt, förr eller senare kommer de att spricka ...

[bubble] är uppföljaren till succéerna [geim] och [buzz]
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bubble