Sångövning Tjejer inkl 2 CD (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2012-02-27
Upplaga
1
Förlag
Notfabriken
Dimensioner
287 x 220 x 3 mm
Vikt
180 g
ISBN
9789186825096
Vanliga sökord
sångböcker
Sångövning Tjejer inkl 2 CD (häftad)

Sångövning Tjejer inkl 2 CD

Häftad Svenska, 2012-02-27
227
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I Sångövning har Kerstin Gabrielsson sammanställt de övningar som hon har skapat och arbetat med i över 20 år som sångpedagog. Hon är själv en fantastisk jazzsångerska och improvisatör och det genomsyrar hela boken. Det är melodiska sångfraser som Kerstin använder sig av och hon förklarar varje övning på ett mycket pedagogiskt och lättfattligt sätt. Man tränar inte bara röstteknik utan också frasering, gehör och tajming. Det är väldigt lustfyllt och roligt att sjunga till hennes inspelade komp där hon även har lagt på stämmor. Det är ett gediget hantverk med många övningar och tekniker anpassade till olika genrer; pop, bossa, rock, soul, jazz. Boken är mycket inspirerande, personlig och generös precis som Kerstin själv. Det pedagogiska upplägget ger dessutom en djupare konstnärlig kvalitet. En kvalitet som hjälper sångaren att få tillgång till sitt eget musikaliska uttryck och som förhöjer och stärker upplevelsen av sig själv som kreativ sångare. Den är ett måste för alla oss som sjunger.
Petra Kvist
artist och dramapedagog

Jag använder mej av övningar från den här boken varje dag i mitt arbete. De kräver koncentration i både sångteknik, gehör och rytm utöver själva uppvärmningen.
Ola Halén, sångare/sångpedagog

Kerstin är en fantastisk sångpedagog. Hennes övningar har varit enormt utvecklande för min röst och mina möjligheter att uttrycka mig som sångerska. Sedan jag började jobba med Kerstin och övningarna i den här boken har både min teknik, mitt omfång, och min
musikalitet vuxit, och jag känner en större frihet i sången.
Anna Christoffersson, sångerska

Kerstins övningar har öppnat en helt
ny värld för mig. Hennes tekniker och metoder är revolutionerande för var och en som söker utveckla sin personliga prägel inom musikens alla tänkbara genrer!
Frida Westerdahl, skådespelerska
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sångövning Tjejer inkl 2 CD
  2. +
  3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kerstin Gabrielsson

  • Sångövning Killar inkl 2 CD

    Kerstin Gabrielsson

    I Sångövning har Kerstin Gabrielsson sammanställt de övningar som hon har skapat och arbetat med i över 20 år som sångpedagog. Hon är själv en fantastisk jazzsångerska och improvisatör och det genomsyrar hela boken. Det är melodiska sångfraser som...