Bättre bilder / Småkryp och växter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bättre bilder
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2011-06-28
Upplaga
1
Förlag
HME Publishing
Medarbetare
Hagberg, Tobias (red.)
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Pnae
ISBN
9789186841010
Bättre bilder / Småkryp och växter (häftad)

Bättre bilder / Småkryp och växter

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-06-28
109
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Ett klassiskt knep för bättre bilder är att »gå närmare«. Det ger nästan alltid ett lyckat resultat. Den här boken innehåller 55 varianter på det temat. Elin Torger och Sebastian Romert är båda hängivna makro- ochnärbildsfotografer som gärna dyker ned i blåbärsriset i skogen i jakt på nya storslagna upptäckter. I den här boken berättar de om sina bästa tips och knep för att komma naturen nära i det lilla. För regniga och kyliga dagar ger de inspiration till roliga makrolekar i köket.

Makro- och närbildsfoto är tillgängligt för alla. Naturen finns inpå knuten, även i stan. En rabatt i trädgården eller parken ger ett överflöd av motiv i form av växter och småkryp. Dessutom behöver det inte vara dyrt. Bilderna i den här boken är tagna med vanliga kompakt- och systemkameror, med enkla tillbehör. Använd den utrustning du har. Lägg till den kunskap du får i den här boken och lite tålamod, så har du allt du behöver!

Om författarna

Sebastian Romert och Elin Torger är amatörfotografer i ordets mest ursprungliga och fulla bemärkelse: de fotograferar med hängivenhet och med kärlek till sin hobby och till sina motiv. Sitt gemensamma intresse för närbilds- och makrofoto får de utlopp för genom aktiva engagemang på fotosajter och genom att arrangera utställningar och fotofestivaler. Elin är hemmahörande i Åmål, Sebastian i Stockholm. Detta är deras första bok.

Om bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer, från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bättre bilder / Småkryp och växter
  2. +
  3. Excel för Office 365 Grunder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Excel för Office 365 Grunder av Eva Ansell (spiral).

Köp båda 2 för 652 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bättre bilder / Småkryp och växter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra tips och bilder
    Lars, 29 december 2015

    Hela serien Bättre bilder är suverän. Är själv nybörjare och har haft mycket stor nytta av flera av böckerna i serien. Foton i boken illustrerar och inspirerar.

Visa alla 1 recensioner