Bättre bilder / iPhone (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bättre bilder
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-02-03
Upplaga
1
Förlag
HME Publishing
Medarbetare
Hagberg, Tobias (form) / Holmberg, Martina (foto)
Dimensioner
210 x 145 x 10 mm
Vikt
270 g
SAB
Pnae
ISBN
9789186841089
Bättre bilder / iPhone (häftad)

Bättre bilder / iPhone

(1 röst)
Häftad Svenska, 2012-02-03
119
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Har du en iPhone? Då har du världens bästa kamera i fickan. Men inte för optikens eller megapixlarnas skull utan för att du har den med dig. Alltid.

Med din iPhone i fickan behöver du aldrig mer missa Bilden. Just för att en iPhone är så enkel. För att du ställer skärpan blixtsnabbt genom att trycka med fingret på skärmen. För att du kan redigera bilden direkt på skärmen, utan Photoshop. För att du kan använda tusentals spännande appar som kange din bild en helt ny känsla. För att du kan skicka bilden direkt från din iPhone till Facebook eller Flickr eller mormors e-postkonto.

Ingen annan kamera låter dig utvecklas så snabbt. Du har ju den alltid med dig! Därför kommer du att lära dig att hitta motiv och se bilder i vardagen. Det är då du som fotograf hittar upptäckarglädjen och utvecklar din kreativitet.

Därför är iPhone världens bästa kamera!

I den här boken tar fotografen Martina Holmberg med dig på en lättsam kreativ utvecklingsresa. Häng med! Avgång precis nu, på sidan 7.

Så här säger författaren efter att ha fotat med en iPhone första gången
Jag var såld. Enkelheten i den inbyggda kameran gjorde att jag hittade tillbaka till den där glädjen som en gång i tiden fick mig att börja med fotografi. Så min förhoppning är att boken ska inspirera läsaren att återupptäcka sin omgivning, få fart på kreativiteten och ha riktigt roligt med sin mobilkamera, säger Martina Holmberg.

Om Martina Holmberg
Martina Holmber är fotograf med bas på Söder i Stockholm. Martina är utbildad vid Nordens Fotoskola och frilansar för en mängd tidskrifter och magasin. Martina har blivit nominerad till Pressens bilds (numera Scanpix) stora fotopris. Vid sidan om sitt frilansande arbetar hon med egna fotografiska projekt. Under 2012 är Martina också aktuell med fotoboken och utställningen Fade to Black, med bilder tagna med en speciell polaroidfilm med samma namn.

Om Bättre bilder
Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Om DEXT
DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna, och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem. dexterous: Skillful with ones hands; skillful in some specific thing; agile; på svenska fingerfärdig, händig, skicklig. Läs mer på DEXT.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bättre bilder / iPhone
 2. +
 3. Det bästa ur bokserien Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det bästa ur bokserien Digitalfotografi : lär d... av Scott Kelby (häftad).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martina Holmberg

 • Mayfly

  Martina Holmberg

  MAYFLY År 2012 kom Martina Holmberg ut med sin bok Fade to Black där hon använder sig av en polaroidfilm med samma namn. Filmen kom till genom ett misstag i produktionen och skapade en intressant slumpfaktor i bilderna. I Mayfly använder sig Marti...

 • Fade to Black

  Martina Holmberg

  A mistake in the production line results in a batch of polaroid film with unexpected characteristics. Photographer Martina Holmberg tries it and falls in love. With it, she creates a painterly and atmospheric world. Her work culminates in an exhib...