Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bättre bilder
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2012-05-25
Upplaga
1
Förlag
HME Publishing
Medarbetare
Hagberg, Tobias (form)
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
280 g
SAB
Pnae,770
ISBN
9789186841096
Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen! (häftad)

Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen!

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2012-05-25
209
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Jag känner massor av duktiga fotografer. Och jag känner också massor av duktiga företagare. Men tyvärr känner jag ganska få fotografer som är duktiga företagare. Det här säger Johan Steensland, forskare, fotograf och författare till boken Bättre bilder/Starta eget.

Jag insåg att det fanns ett stort behov av kunskap. Jag ville slå ett slag för alla duktiga fotografer som fyller sina hårddiskar med fantastiska bilder. Steget ut till yrkesfotograf är för många av dem kortare än de kanske tror, säger Johan.

Baksidestext
Är du duktig på att fotografera och skulle vilja tjäna pengar på det? Nu kan du det. Med den här boken blir du redo att låta äventyret börja. Företagaren och fotografen Johan Steensland går metodiskt och med ett rakt tilltal igenom hur du startar, driver och utvecklar ditt företag som fotograf. Knepen är uppbygg da med gedigen kunskap, svårfångad erfarenhet och massor av inspiration.

Vad fotograferar du allra helst? Journalistik, mode eller reklam? Arkivbild, arki tektur eller kanske bröllop? Att vara proffsfotograf kan innebära så mycket. Men oavsett stil, behöver du lära dig att hitta kunder, att göra dem nöjda och att få dem att återvända. Samtidigt måste du följa alla relevanta regler och lagar och behär ska termer som webbnärvaro, budget, färgtemperatur, digitalt arbets flöde, inkomst skatt, licensmodell, upphovsrätt och bildskärmskalibrering.

Boken tar upp allt du behöver veta. Boken innehåller uppdaterad och aktuell information för den moderna fotograf en och egenföretagaren. Du hittar också nyttiga och nödvändiga checklistor och mal lar, liksom länkar till alla resurser på webben som du behöver i din dagliga verksamhet.

Proffsfotograf det låter det!

Om Johan Steensland
Johan Steensland är foto graf, författare och for ska re. Han disputerade inom be räk nings vetenskap 2002 vid Uppsala Universitet och bodde sedan under många år i Kalifornien, USA. Johan älskar naturen och har foto graferat mycket av de stor slagna land skapen i de väl kända ameri kanska national parkerna. Sin huvudsakliga fotografiska verksamhet bedri v er Johan inom arkitek tur i det egna före taget Cemark Bild produk tion i Strängnäs, där han bor med sin familj sen 2008. Han är aktuell med ytterligare bok produktion er för DEXT.

Om Bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Om DEXT
HME Publishing AB / DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem.

'Dexterous': Skillful with one's hands; skillful in some specific thing; agile; flexible; able to move fluidly and gracefully, på svenska fingerfärdig, händig, skicklig.

Läs mer på DEXT.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen!
 2. +
 3. Att leda skolor med stöd i forskning : Exempel, analyser och utmaningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda skolor med stöd i forskning : Exempel,... av Niclas Rönnström, Olof Johansson, Björn Ahlström, Elisabet Edqvist, Inger Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 678 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bättre bilder / Starta eget : kom igång som egenföretagare i fotobranschen!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag tycker det är en bra bok, mycket information och...
  Patrik, 2 augusti 2013

  Jag tycker det är en bra bok, mycket information och tips. Inte bara 'Allt är gröna skoga och blad. Klart du ska satsa på att starta eget' utan också saker som får en att tänka efter.
  Intervju med etablerade fotografer gav mig mycket.

 2. Svar på frågorna man inte visste att man hade!
  /Bonette, 27 september 2012

  Efter att ha legat på köksbordet i ett par månader tog jag till slut slag i saken och öppnade boken, och tänka sig - två timmar senare var den utläst! Då hade jag med boken i handen lyckats att svänga ihop en pastasallad också. Boken var med andra ord väldigt lättläst, men för det inte alls fattig på information. Allt jag gått och funderat på, in i minsta detalj, fanns för mig serverad på ett guldfat. Och de som känner mig, vet att jag inte skojar, jag kan verkligen kan snöa in på de minsta d... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner