GNU/Linux, Apache och nätverk (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2013-05-20
Förlag
HME Publishing
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
220 x 140 x 10 mm
Vikt
233 g
Antal komponenter
1
Komponenter
22:B&W 5.5 x 8.5 in or 216 x 140 mm (Demy 8vo) Perfect Bound on White w/Gloss Lam
SAB
Pubdbz Linux,005.432
ISBN
9789186841577
GNU/Linux, Apache och nätverk (häftad)

GNU/Linux, Apache och nätverk

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-05-20
256
 • Skickas inom 10-15 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken handlar om systemadministration på Linuxsystem: drift av servrar för webb och mejl, hantering av domännamn, säkerhet och nätverk.

Boken vänder sig till personer som vill lära sig GNU/Linux, Apache och nätverk för yrkesutövning som systemadministratör eller som avancerad hobby.

Boken behandlar de vanliga programmen Apache, BIND och Sendmail, liksom iptables och Nagios. Boken innehåller även utförlig information om TCP/IP och säkerhet.

Om författaren
Andreas Önnebring har jobbat som systemadministratör av GNU/Linux-system i 15 år. Andreas ger dig genvägarna till kunskaper och knep som hjälper dig med ditt mål: att hålla servrarna igång, utan avbrott.

Om HME Publishing
HME Publishing är förlaget DEXTs imprint för datahandböcker. HME Publishing ger ut handböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra författare visar de kreativa möjligheterna och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. GNU/Linux, Apache och nätverk
 2. +
 3. Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin ti... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 331 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av GNU/Linux, Apache och nätverk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte en bok för absoluta nybörjare, men den har...
  Simon (Linköping), 1 juli 2013

  Inte en bok för absoluta nybörjare, men den har väldigt bra tips och tricks för de som har ett hum om hur Apache och Linux fungerar redan.

  Som bok får den 5/5, men på grund av att det inte framkommer tydligt vem boken är för får den 4/5 då den blev ett lite för tidigt köp för mig. Det står att den kan användas av folk som vill lära sig Linux och Apache, men den är i min mening främst för de som vill avancera sin hobby, vilket inte framkom så bra.

Visa alla 1 recensioner