Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
MIX novell - skräck
Utgivningsdatum
2011-10-04
Förlag
Mix Förlag
ISBN
9789186843090
Bengångarna (e-bok)

Bengångarna E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2011-10-04

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Karls stölder hade drygat ut lönen från jobbet på gruppboendet länge nu. Han tog inga risker. Allt han stal mellanlandade hos den mest förvirrade åldringen. Inte förrän föreståndaren var på semester brukade han plocka hem dyrbarheterna. Karl tänkte inte bli ertappad!

Just nu fanns alltihop hos Asta, nedstoppat i en vit kofta. Det var bara ett litet problem: Asta hade koftan på sig. Och nu låg hon nedgrävd i sin kista på kyrkogården ...

Lästid 19 min.

Johan Theorin är född 1963 i Göteborg och uppvuxen i Nora och på Öland. Han var journalist och skrev noveller i olika tidningar och antologier innan han romandebuterade 2007 med Skumtimmen, som omedelbart gjorde succé.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bengångarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Theorin lyckas förmedla känslan av att vakna instängd...
    Ebba Söderman, 20 januari 2014

    Theorin lyckas förmedla känslan av att vakna instängd under jord på ett väldigt obehagligt vis med den här novellen, som såklart även har ett övernaturligt inslag. Känslan av att falla, och inte veta var man kommer landa. Känslan av att befinna sig instängd under jord i ett begränsat utrymme... Jag kommer sova lite sämre inatt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Theorin