Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2012-02-01
Förlag
Mix Förlag
Översättare
Kristoffer Leandoer
Originaltitel
Warm Bodies
Medarbetare
Westman, Malin (form)
Dimensioner
220 x 140 x 25 mm
Vikt
410 g
SAB
Hce
ISBN
9789186843243
Varma kroppar (kartonnage)

Varma kroppar

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2012-02-01

Slutsåld

Världen har fyllts av zombier och ingen vet varför. R är en av dem.
Zombier har inga egna känslor eller minnen - men om de äter av en människas hjärna återupplever de scener ur den personens liv.
Det är så det går till när R blir förälskad. Han dödar en ung man och övertar hans kärlek till flickvännen. Nu har R ett mål i tillvaron. Han vill hålla kvinnan gömd från de andra zombierna och se till att hon överlever.
Den unge mannens känslor blir som en drog för R; bit för bit äter han av pojkvännens hjärna. Scen för scen upplever R hans liv, och det förändrar honom för alltid.
Debutanten Isaac Marion lyckas göra något totalt nyskapande med zombiegenren: En varm kärleksroman.
Varma kroppar liknar inte något annat du läst, och de hyllande läsarrecensionerna på Goodreads.com talar sitt tydliga språk - över ett tusen ratings, med ett snitt på 4,06 av 5 möjliga.
Boken kommer att filmas av samma produktionsbolag som gjorde Twilight-filmerna. Regissör är Jonathan Levine, och i rollerna kommer vi att få se bland annat John Malkovich, Teresa Palmer och Nicholas Hoult.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varma kroppar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Hade sett trailer till filmen när jag fick nyss om att...
    Sam (Norrköping), 26 augusti 2013

    Hade sett trailer till filmen när jag fick nyss om att den fanns som bok så jag bestämmde mig för att beställa hem den. Det sluta med att jag i princip sträck läste den och fick några skratt på köpet. Ibland kan dock jag tycka att författaren skriver lite konstig/komplicerat på visa ställen som göra att jag fick läsa visa meningar/stycken flera gånger men det var inget som irritera och förrekom inte ofta. Detta är väldigt bra bok som ger ger ett leende på läpparna av att läsa!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Varma kroppar