Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mix novell - exil
Utgivningsdatum
2011-12-15
Förlag
Mix Förlag
ISBN
9789186843687
Eftermiddagar med Tatiana (e-bok)

Eftermiddagar med Tatiana (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-12-15
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Jag frågade om hon kunde komma på kvällen nästa gång, men till min förvåning skakade hon på huvudet. Kvällar gick inte. Kanske kunde jag ringa och boka någon av de andra flickorna?

Andra flickorna? Nej, det dög inte. Det dög inte alls.

Representanten för Mannerfors Steel and Equipment i Ecuador är på dekis. Hans fru har stuckit, kunderna sviker och huvudkontoret börjar tappa tålamodet. Eftermiddagarna tillbringar han på lågprisbordellen La Travesura. När han till slut bestämmer sig för att ta tag i sitt liv kommer han inte längre än till eskortflickan Tatiana. Men Tatiana bär på en hemlighet, och hon kommer att vända hans liv upp och ner och hans hjärta ut och in.

Magnus Montelius debuterade 2011 med den kritkerhyllade thrillern Mannen från Albanien - en roman om ett förräderi, om händelser under det kalla kriget och om politiska strömningar i Sverige under 60- och 70-talen. Han delade även första priset i Semics deckarnovelltävling 2011 med Ett alibi åt señor Banegas.

19 min.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Montelius

  • Åtta månader

    Magnus Montelius

    ""Det är bra driv i den,det är utmärkt bok" - Leif GW Persson, TV4 Brottsjournalen Efter ett tips avslöjar journalisten Nina Wedén utrikesministern som sexköpare. När den karismatiske men oprövade Jacob Weiss utses till ny minister ...

  • Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi

    Magnus Montelius

    Storslagen spionhistoria i imponerande debut Det är hösten 1990 och järnridån har nästan helt rämnat. I Stockholm faller en man ned från Erstaterrassen och omkommer. Han har ett albanskt pass på sig men hans existens förnekas av de albanska myndig...

Bloggat om Eftermiddagar med Tatiana