Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (22.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
MIX novell - deckare
Utgivningsdatum
2013-06-14
Förlag
Mix Förlag
Illustratör/Fotograf
Tinet Elmgren
ISBN
9789186845698

Elektrisk tsunami : grafisk novell E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2013-06-14

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Action och humor i Sveriges första grafiska e-novell

"Du vill alltså att jag ska se till så att du inte knullar någon - inklusive mig - medan din fru är bortrest i en vecka. ... Och för detta erbjuder du en helt grotesk summa pengar. Jag menar, hur svårt kan det vara?!"

I en hamnstad någonstans i Östasien lever Eva - hård, charmig och streetsmart. Bordellen där hon jobbar får en dag en ovanlig förfrågan och föreståndarinnan Mademoiselle Yue tror att Eva är perfekt för jobbet. Uppdraget visar sig dock vara betydligt svårare än vad Eva trott och hennes talang för att hantera både skjutvapen och knytnävar kommer väl till pass.

Elektrisk Tsunami är den första svenska serienovellen som är specialtecknad och optimerad för smartphoneläsning - men den fungerar förstås utmärkt att läsa på alla andra e-boksläsare också. Karaktären Eva har tidigare figurerat i Tinet Elmgrens serieroman Eva Asbesthjärtan (2009).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tinet Elmgren

  • Sockerärter

    Tinet Elmgren

    Någonstans i det som en gång var Ryska federationen har glesa samhällen återuppbyggts av de få överlevande efter ett förödande krig. Andrej behöver känna sig nyttig och får ångest av oordning. Hans fru Tjulpán klarar inte längre av att umgås med a...

  • C'est Bon Anthology Vol. 24, Hair

    Johannes Bergström, Marie Dahlén, Tinet Elmgren, Christoffer Frostgård, Henri Gylander

    Everywhere in the room around you, something is growing. It might be blatantly obvious, like a plant in your windowsill. It might be the stubble on your chin, or leg. This is of course, brilliant. C"est Bon Anthology is an anthology of graphi...