Helmetoden stretching : unik stretchingmetod för att stretcha dig frisk på 20 min om dagen
Format
DVD
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-05-28
Förlag
Helförlag
Dimensioner
192 x 136 x 15 mm
Vikt
100 g
SAB
Ra
ISBN
9789186889043
Helmetoden stretching : unik stretchingmetod för att stretcha dig frisk på 20 min om dagen

Helmetoden stretching : unik stretchingmetod för att stretcha dig frisk på 20 min om dagen

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
DVD,  Svenska, 2013-05-28
295
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
När en själ har farit illa en längre tid, så mår ofta kroppen dåligt på många olika sätt. För att få tillbaka flexibiliteten som vi hade som barn har en speciell stretchingteknik utvecklats. Helmetoden stretching är en stretchteknik som utvecklats av ren gudomlig intuition. Du kommer att lära dig 22 speciellt utformade stretchövningar som gör att du får tillbaks din naturliga flexibilitet som därmed ökar din kraft att självläka, då du bl.a. kan få mer syresättning till alla dina kroppsdelar, organ och celler.

Stretchen hålls sedan i ytterläge bråkdelen av en sekund innan du går tillbaks och påbörjar nästa upprepning. Varje övning upprepas 10 gånger och för varje gång så drar du lite mer och lägger sen lite mer tryck med din hand, din kroppsvikt eller stretchbandet för att komma lite längre i stretchen. Ganska snart är du både smidigare och starkare i kroppen. Övningarna är också speciellt anpassade så att de inte skapar någon extra belastning på nacke och rygg utan alla övningar görs fri från denna stress. Genom att du bara håller stretchen i ytterläge bråkdelen av en sekund undviker du också att muskeln går av eller brister som ett torrt gummiband. Det blir nästan som att du gungar fram stretchen, men den är mycket effektiv.

Denna DVD kommer att visa dig alla stretchövningarna steg för steg och med lite träning kan du göra hela sekvensen på mindre än 30 minuter. Jag gör själv stretchen en gång om dagen och gör det direkt när jag går upp ur sängen på morgonen för att ge kroppen den start den behöver där varje muskel får vakna till liv. Man kan även göra övningarna innan man går och lägger sig på kvällen eller en annan tid på dagen, men just på morgonen är många av oss extra stela så det är ett utmärkt tillfälle att komma igång. Du kan självklart göra övningarna flera gånger om dagen, men en gång räcker för de allra flesta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Helmetoden stretching : unik stretchingmetod för att stretcha dig frisk på 20 min om dagen
 2. +
 3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 534 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Helmetoden stretching : unik stretchingmetod för att stretcha dig frisk på 20 min om dagen. Sätt ditt betyg »
 1. Stretching
  Rattugglan, 18 mars 2015

  Denna dvd var en stor besvikelse, tyvärr. Inspelningen kändes lite oproffsig och amatörmässigt genomförd. Fick mig att tvivla på om den verkligen var seriös eller bara tillverkad för att tjäna pengar. Köp hellre någon annan.

 2. Det här är en stretching som går igenom i stort sett...
  Henrik Sandquist, 19 augusti 2013

  Det här är en stretching som går igenom i stort sett hela kroppen på ett uppmjukande sätt och den låser upp kroppens blockeringar. Tack så mycket för detta!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Hans Thörn