Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2019-11-11
Förlag
Ego förlag i Stockholm
ISBN
9789186907334
Vuxen - Så funkar det (häftad)

Vuxen - Så funkar det

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2019-11-11
402
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det här en underhållande, rolig och allvarlig handbok för unga vuxna (15-26 år) och den handlar om allt från hur man hittar sig själv och sin passion, till hur man handskas med pengar, står upp för sig själv och hur man hanterar livets normala motstånd.

Så att man får en positiv rivstart in i vuxenlivet.

Ja, och den handlar såklart om hur man blir sig själv i en värld där alla pressas till att vara likadana. Den handlar om hur man tar hand om sig själv, vad livslycka och framgång egentligen är till skillnad från den yta vi alla exponeras för och jämför oss med så vi alltid känner oss mindre än vi är.

Meningen med den här boken är att visa hur man blir en mogen och säker person men behåller sin ungdomliga gnista och livslust så att man gör sitt liv till det liv man vill ha.

Boken lär också ut viktiga saker om hur man spar pengar, hanterar pengar, hur bostadsmarknaden fungerar, hur man får lån till sin bostad, hur man betalar räkningar, hur man sköter sin ekonomi och planerar för den så att man slipper leva från lön till lön.
Vi pratar också om hur man får sitt drömjobb - från ansökan till att bli den ende företagen vill anställa.

Och boken handlar också om kärlek förstås, hur man tar hand om sina relationer, men också om vänskap och hälsa och hur livet förändras genom åren. Och såklart finns det kapitel om hur man hanterar livets motstånd så man står bättre rustad när livet smyger upp bakom och slår oss med en tegelsten i huvudet.

Ja, här finns allt man behöver kunna för att ta klivet ut i vuxenvärlden med säkrare steg.

Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vuxen - Så funkar det
 2. +
 3. Kokbok för gamers som inte orkar 2.0

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kokbok för gamers som inte orkar 2.0 av Karin Tuvell (häftad).

Köp båda 2 för 562 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vuxen - Så funkar det. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En läsning du aldrig glömmer
  Yvonne Engwall, 10 juni 2022

  En annorlunda bok om hur en tonåring kan få en insikt i hur det är att bli vuxen med ansvar på ett humoristiskt och allvarligt sätt, även farmor kan behöva få sig en påminnelse. Väldigt roligt skriven och illustrerad.

 2. Mycket läsvärd bok
  Saltislena, 8 januari 2022

  Den här boken kan jag verkligen rekommendera! Full av tips och skriven på ett sätt som talar direkt till ungdomarna. Så full av fakta som alla som träder in i vuxenlivet bör känna till. Flera kapitel, speciellt i slutet av boken innehåller många tips som även vuxna har nytta av. En bok man gärna återvänder till.

 3. Nyttig och informativ bok till unga!
  Ingrid Löfberg, 22 december 2020

  En bok som varje förälder borde läsa, gärna tillsammans med sitt barn som håller på att växa upp! Mycket bra att diskutera tillsammans!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Stefan Ekberg