Sociala medier - en marknadsföringshandbok (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2015-04-15
Förlag
Bokförlaget Redaktionen i Sthlm
Dimensioner
215 x 150 x 15 mm
Vikt
270 g
SAB
Qbln
ISBN
9789186909475

Sociala medier - en marknadsföringshandbok

Storpocket, Svenska, 2015-04-15

Slutsåld

I denna uppdaterade, andra upplaga avslöjar författarna hur du steg för steg bär dig åt på platser som Facebook, Twitter, Youtube och LinkedIn: Hur du lägger upp en strategi för sociala medier. Hur du engagerar din målgrupp. Vad som krävs för att planera och genomföra en framgångsrik kampanj. Och hur du egentligen mäter framgången.

Men boken hjälper dig också att förstå sociala medier. En värld där användarna har kontrollen, och traditionell masskommunikation inte längre biter. Där det ställs höga krav på engagemang, dialog och ömsesidig respekt.

Här får du praktisk vägledning med hjälp av checklistor, smarta tips och steg för steg-guider. Ta del av inspirerande exempel från verkligheten. Allt samlat mellan två pärmar - i boken som ger dig den där extra knuffen som kan behövas ibland.

EMIL HOLMSTRÖM är flerfaldigt belönad copywriter, digital strateg, föreläsare och författare. Han har bland annat skrivit ett antal böcker om marknadsföring, internet och språk. Just nu arbetar han som självständig copywriter och strateg i Stockholm.

ERIK WIKBERG har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och bedriver idag doktorandstudier på samma skola. Han har tidigare publicerat flertalet böcker, rapporter och akademiska artiklar samt varit verksam som managementkonsult och egenföretagare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sociala medier - en marknadsföringshandbok