InnebandyPiraterna 6 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2021-12-27
Förlag
Dahlgrens förlag
ISBN
9789186913083
InnebandyPiraterna 6 (e-bok)

InnebandyPiraterna 6 E-bok

Säsong X Juniortrilogin 1

E-bok,  Svenska, 2021-12-27
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Äntligen en ny bok i den mycket populära serien Innebandy Piraterna. Fem år har gått sedan den femte säsongen och kompisgänget laddar inför sin tionde säsong på Floorball World Tour. Men kommer alla att följa med på resan, eller försvinner ännu fler spelare?

Emil, lagets manager som fått ge upp sin karriär som spelare efter en skada, grubblar över sin framtid. Touren har förändrats och alla vill slå Consuls, laget som samtidigt måste
genomföra en generationsväxling.

Lukas Evergren och hans lagkamrater gör sin sista säsong som junior. Den högsta drömmen för dem är att bli proffs. Allra helst spela med Helsingborg Consuls, med idolerna som Lukas följt sedan han var liten. Men är han redo, fysiskt och mentalt för att mäta sig med världens allra bästa innnebandyspelare?

InnebandyPiraterna har lästs av tusentals av barn och unga, inte minst de som själva spelar innebandy. Författaren och journalisten Sölve Dahlgren har följt innebandyn sedan början av 1990-talet fram till idag, bland annat som sport journalist. Han har gett ut ett tiotal böcker, både för barn och vuxna, sedan debuten 2009.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sölve Dahlgren