Döden Finns Inte (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2014-09-15
Förlag
Alsike Trädgård
Dimensioner
196 x 128 x 7 mm
Vikt
160 g
SAB
Dopa
ISBN
9789186928087
Döden Finns Inte (häftad)

Döden Finns Inte

Häftad Svenska, 2014-09-15
159
 • Skickas inom 10-15 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Döden finns inte, handlar om Karins och några andra människors telepatiska och andliga upplevelser. Upplevelser som gjort dem övertygade om att döden i egentlig mening inte finns. Allt är liv, i olika former och utvecklingsstadier. Vi lever varannan gång i en fysisk och psykisk tillvaro.
Karin berättar om hur hon via glasseanser och automatskrift under flera år hade samtalskontakt med en personlighet i andevärlden.
Det var som att komma in på en främmande våglängd, en frekvens jag inte visste fanns. Jag hörde genom ett inre öra och talade genom mina tankar?
Hon berättar om den psykiska press hon en lång tid utsattes för p g a den här kontakten och hon varnar för riskerna med den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Döden Finns Inte
 2. +
 3. Andevärlden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andevärlden av Karin Eklund (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Eklund

 • Andevärlden

  Karin Eklund

  Den här boken handlar om andevärlden. En del av detta osynliga, som vi inte kan se med våra vanliga ögon och som vi därför inte tror existerar. Men jag är helt säker på att andevärlden finns och att vi aldrig någonsin kan dö. Då min första bok Död...

 • Aktiebolagsrätt och aktiemarknadsrätt

  Karin Eklund, Daniel Stattin

  Aktiebolagsrätten och aktiemarknadsrätten är rättsområden där det händer mycket. För att behärska rättsområdena krävs både kunskap om de regler och principer som gäller och den bakgrund, med olika intressenter och intressekonflikter, som reglerna ...