Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2011-09-21
Förlag
XP Media
Dimensioner
190 x 145 x 17 mm
Vikt
270 g
SAB
Ceaf
ISBN
9789186935061
Efter detta : om Guds kärlek och rättvisa, himmel och helvete (inbunden)

Efter detta : om Guds kärlek och rättvisa, himmel och helvete

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2011-09-21
208
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den kristna kyrkan i Sverige har under ett antal hundra år predikat och trott på himmel och helvete och att det faktiskt finns en risk att gå evigt förlorad och hamna i helvetet. Jesus talade, kanske mer än någon annan, om detta. Ändå är det väldigt tyst kring dessa frågor i svensk kristenhet. Gud som är god och kärleksfull kan väl inte döma någon till helvetet? Alla kommer väl till Gud till slut? Helvetet är väl bara en symbol? Eller?
I denna bok vill Stefan Swärd rikta uppmärksamheten mot evigheten och utforska vad Bibelns texter säger om framförallt domen och helvetet men också om himlen och Guds rättvisa och kärlek.
Ett försök görs till att hitta en trovärdig förklaring till vad som menas med att bli frälst eller gå evigt förlorad.
Boken väjer inte för de svåra frågorna och presenterar varken enkla eller lättsmälta svar. Efter detta är en allvarlig bok med ett innehåll att konfronteras och brottas med, utmanas och väckas av och ta till sig. En dag ska vi alla stå till svars inför vår skapare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Efter detta : om Guds kärlek och rättvisa, himmel och helvete
 2. +
 3. Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Swärd

 • Inte utan korset

  Stefan Swärd

  Att Jesus dog en plågsam död på korset, vad betyder det för oss idag? Var det verkligen nödvändigt för Jesus att dö på korset? Kunde inte Gud bara förlåta oss våra synder utan någon korsfästelse? Dessa och andra liknande frågor vill Stefan Swärd b...

 • Jesus var också flykting

  Stefan Swärd, Micael Grenholm

  Vad tycker Gud om den globala flyktingkrisen och Sveriges migrationspolitik? I Jesus var också flykting visar Stefan Swärd och Micael Grenholm vad Bibeln säger om invandring i Gamla och Nya testamentet. De bemöter högerextremism och invandringsmot...