Upptäck kärlekens olika språk (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2012-03-31
Förlag
Sjöbergs Förlag
Översättare
Elisabeth Lindgren
Originaltitel
The Five Love Languages
Dimensioner
220 x 150 x 20 mm
Vikt
320 g
SAB
Dodf
ISBN
9789186935115
Upptäck kärlekens olika språk (inbunden)

Upptäck kärlekens olika språk

(30 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-03-31

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ni älskar varandra och vill visa det.
Men talar ni samma språk?

Att leva tillsammans är underbart men inte alltid helt enkelt. Vi vill alla känna oss älskade och vi vill visa kärlek. Men hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar så att kärleken verkligen tas emot? Och förstår jag när min partner visar mig kärlek?
Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Dr Gary Chapman hjälper par att upptäcka och tala sin partners kärleksspråk. Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:

Tid tillsammans . Bekräftande ord . Gåvor
Tjänster . Fysisk beröring

Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.
Denna nya och reviderade upplaga innehåller även ett nyframtaget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Upptäck kärlekens olika språk har sålts i över fem miljoner exemplar och getts ut på ett fyrtiotal språk.

Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 200 stationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Upptäck kärlekens olika språk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt beskrivning
  MaMoo (Enköping), 3 november 2021

  På något som kan vara svårt att förstå, våra olikheter. Boken gör det lätt att förstå hur man kan hitta rätt sätt att visa kärlek till varandra

 2. Tyvärr alltför amerikansk
  Stefan Freccero, 12 december 2019

  Bokens budskap och grundtanke är utan tvekan viktigt och bra. Tankesättet och exemplen dock alltför amerikanskt vilket blir lite svårt att ta till sig. Kan man bortse från det kan boken absolut hjälpa många. Ett exempel där författaren refererar till en bibeltext känns i vårt sekulära samhälle förlegat och jag tror att många kvinnor idag skulle ha svårt att följa terapeutens råd!

 3. Ögonöppnare!
  Emelie, 31 januari 2019

  Underbar bok med många exempel på olika situationer. Den gav mig verkligen en Aha-upplevelse! Denna kommer jag läsa om igen och igen...

 4. Fantastisk bok!
  Anna, 8 december 2016

  Fantastisk bok som gav en aha-upplevelse. Så enkel i sitt språk men med starkt innehåll. Inte som vanliga självhjälpsböcker utan väldigt fin. Önskar att jag hade läst denna bok mycket tidigare.

 5. Satte ord på det jag gått och funderat på
  Ewelina, 1 september 2016

  Boken hade en stor igenkänningsfaktor. Den var intressant och tog upp en hel del frågetecken kring relationer.
  Man fick läsa om olika förhållanden och fick insikt i varför vissa inte fungerade så bra och varför det känns som det saknas något i förhållandet ibland.
  Alla borde läsa den, både singlar som par!

 6. Underbar bok som alla borde läsa
  Gunilla , 6 januari 2016

  När jag fick tips om denna bok hade jag aldrig hört talas om dessa tankar som den beskriver.
  Den beskriver något som är så oerhört svårt på ett enkelt och självklart sätt! Hur vi kan ge - och få - kärlek!Tänk om vi hade fått lära oss detta redan i skolan ... så många fler skulle gå genom livet glada och nöjda,

 7. Så bra igenkännande bok!
  Kent Joakim Dahlén, 1 januari 2016

  En viktig bok att läsa för att förlänga eller förbättra förhållandet. Enkel, tydlig och intressant. Läs den fort! Den kan göra underverk...

 8. Intressant och lättläst bok
  Norrlänning, 25 juni 2015

  Författaren som är äktenskapsrådgivare ger många konkreta exempel från riktiga parförhållanden, där man och hustru inte klarar av att ge varandra kärlek. Det här är ingen tråkig och svårläst facklitteratur.

 9. Relationsräddaren!
  Christina Ahlberg, 26 december 2014

  Detta är en bok, vars budskap är mycket tydligt: Ingen relation behöver brytas. Hur svårt och dystert det än ser ut i en relation kan parterna välja att fortsätta att leva tillsammans och hitta kärleken till varandra igen. Genom att lära känna sig själv och sin partner och verkligen förstå vad som får en att "ticka" igång öppnas den kärleksfulla vägen till varandras hjärtan.

  Läs den själv. Låna sen ut den till alla du älskar och önskar ska ha fantastiska förhållanden till sina partners!

 10. Läsvärd och inspirerande!
  CECILIA NORLIN, 30 november 2014

  Mycket bra bok med intressant innehåll och enkla knep för att få kärleken att bli "lättare".
  Dock märks det att författaren är amerikansk och att en del exempel är baserade på att det finns en hemmafru... inte lika vanligt i Sverige.
  Inspirerande bra bok!

 11. Fantastisk!
  ES, 26 februari 2014

  Efter mycket letande i min bakgrund och mitt inre varför jag inte känner mig älskad fick jag här ALLA svar på alla frågor jag inte ens visste att jag hade! Köp, läs och lär!

 12. Boken som räddar relationer, påriktigt!

  Om alla i hela Sverige läste denna bok skulle troligtvis mer än hälften av alla skilsmässor kunna hindras!
  Påpekar mycket bra punkter man varit blind för eller inte kunnat tänka att det faktiskt gå att göra på det sättet. Kärleken är svaret på alla frågor och denna bok lär dig hur du ska använda den!

 13. Underbar bok! Blev helt förtrollad. Borde läsas av...
  V, 11 september 2013

  Underbar bok! Blev helt förtrollad. Borde läsas av ALLA. Den är extremt lättläst och förklarar väldigt tydligt alla delar i ett förhållande, och för min del var det väldigt lätt att se vem jag var och vad jag behöver.

 14. Absolut den bästa boken om relationer som jag hittills...
  Jojjie, 3 september 2013

  Absolut den bästa boken om relationer som jag hittills har läst. Den tar också upp barnens kärleksspråk och vikten av att kunna tala sina barns kärleksspråk.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Gary Chapman