Upptäck din tonårings kärleksspråk (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2014-10-15
Förlag
Sjöbergs Förlag AB
Översättare
Karin Tängermark
Originaltitel
The 5 Love Languages - Teen's edition
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
379 g
ISBN
9789186935849
Upptäck din tonårings kärleksspråk (häftad)

Upptäck din tonårings kärleksspråk

Häftad Svenska, 2014-10-15
232
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Av författaren till New York Bestsellern "Upptäck kärlekens olika språk" (The 5 Love Languages).

Dagens tonåringar utsätts för mycket stress och press från omvärlden. De påverkas av vänner, internet, musik och filmer. Men trots allt detta är det ändå du som förälder som har störst möjlighet att påverka din tonåring.

Upptäck din tonårings kärleksspråk är en bok som utrustar dig som förälder. Den ger dig en förståelse för den värld din tonåring lever i och förklarar tonåringens olika utvecklingsfaser. Boken ger dig verktyg som hjälper dig att upptäcka och på ett effektivt sätt tala din tonårings kärleksspråk.

Dr Gary Chapman skriver: Roten till varför tonåringar missköter sig är till stor del en tom kärlekstank. Jag försöker inte att säga att föräldrar inte älskar sina tonåringar. Det jag menar är att tusentals tonåringar inte känner av den kärleken. För de flesta föräldrar handlar det inte om uppriktighet utan snarare om en brist på kunskap om hur man effektivt kommunicerar kärlek på en känslomässig nivå.

Få praktiska råd och tips för hur du kan visa din tonåring kärlek, och upptäck avgörande faktorer i din tonårings liv, som till exempel ilska och självständighet. Lär dig även hur du sätter gränser som är kopplade till konsekvenser, och få hjälp med den svåra uppgiften att visa kärlek även när din tonåring misslyckas.

Den här boken visar dig hur principerna om de fem kärleksspråken kan fungera hos din tonåring och i din familj. Har du tonårsbarn i din familj eller släkt - eller arbetar du bland tonåringar - så missa inte den här viktiga boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upptäck din tonårings kärleksspråk
  2. +
  3. Att ta sig upp när man är nere : självhjälp vid depressioner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att ta sig upp när man är nere : självhjälp vid... av Susan Tanner, Jillian Ball (inbunden).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gary Chapman