Han är Jag Är (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2015-08-17
Förlag
Sjöbergs Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
324 g
ISBN
9789186935986
Han är Jag Är (storpocket)

Han är Jag Är

Storpocket Svenska, 2015-08-17
191
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ingen har berört fler människor och påverkat världshistorien mer än vad denne märklige man som kallar sig för Jag Är har gjort. Ingen har blivit mer älskad, beundrad och dyrkad. Ingen har blivit mer hatad, ifrågasatt och förkastad.
Ändå var han varken politiker, vetenskapsman eller författare, utan en enkel snickare från en betydelselös ort i Romarriket. Vem hade kunnat ana att just han skulle få en egen tideräkning uppkallad efter sig och dessutom vara mer aktuell och omtalad än någonsin, 2 000 år efter sin död?
Vem var denne Jesus? Hur levde han, vad lärde han och vad har det han sa, och gjorde, för betydelse för dig och mig idag?
Han är Jag Är är en sammansmältning av de fyra evangelierna - Matteus, Markus, Lukas och Johannes - med en avslutning från Apostlagärningarna. Här presenteras originalhistorien om Jesus i ett nytt format - som en sammanhängande roman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Han är Jag Är
  2. +
  3. Huvudinnehåll - tolv filosofiska uppsatser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Huvudinnehåll - tolv filosofiska uppsatser av Åke E Andersson, Nils-Eric Sahlin (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Han är Jag Är