Massor av pocketfynd
Dit hjärtat längtar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2014-11-06
Upplaga
1
Förlag
Instant Book
Medarbetare
Rydman, Maria (form)
Dimensioner
217 x 140 x 16 mm
Vikt
344 g
ISBN
9789186939601
Dit hjärtat längtar (häftad)

Dit hjärtat längtar

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-11-06
199
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denna bok handlar om självkännedom och om resan tillbaka till oss själva, till den sanna grundpersonligheten som gömmer sig bakom egot. Utgångsläget är att personlig och andlig utveckling sker genom att vi lär känna våra känslor, vårt ego och dess strategier. Boken riktar sig till den som gör, eller vill göra, ett psykologiskt och andligt arbete med sig själv. Den kan ses lite som en resehandbok där Katarina själv har besökt alla platser.

"Dit hjärtat längtar" är en bok jag längtat efter. Ett andligt och psykologiskt smörgåsbord, där varje anrättning smakar hemlagat. Recepten kombinerar Katarinas stora kompetens inom psykologi med hennes egna livslånga andliga läroresa. Naket, klokt och ödmjukt låter hon ögonblick ur sitt eget liv belysa och åskådliggöra många av dom centrala begreppen i boken. Det blir närgånget, levande och upplyftande. Är du intresserad av att förlösas från det som gör ditt liv svårt ibland, så är "Dit hjärtat längtar" en sann vän att hålla i handen under resan. Både i stiltje och i storm.

Björn Natthiko Lindeblad,
Civilekonom, meditationslärare, föreläsare
samt fd Thailändsk skogsmunk

Katarina Mannheimer är filosofie doktor i socialt arbete och har arbetat som universitetslektor vid Stockholms universitet. Hon är även utbildad inom ett antal terapeutiska metoder och tekniker. I dag arbetar Katarina främst som psykodynamisk samtalsterapeut och som hypnosterapeut i Stockholm. Hon arbetar även som kursledare, föreläsare och meditationslärare. Parallellt med sin nästan 25 år långa akademiska resa har Katarina gjort en minst lika omfattande andlig och psykologisk sådan. Hon brinner för att dela med sig av vad dessa olika världar kan bidra med för vår läkning, självkännedom och förmåga att älska både oss själva och varandra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dit hjärtat längtar
 2. +
 3. Självkänsla på djupet : en terapi för att reparera negativa självbilder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Självkänsla på djupet : en terapi för att repar... av Marta Cullberg Weston (pocket).

Köp båda 2 för 254 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dit hjärtat längtar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa bok jag har läst om detta ämne
  Sabine , 2 januari 2015

  När jag såg annonsen för boken på Facebook kände jag att jag bara måste läser boken. Boken är så väl skriven, lätt att förstå och en väldigt bra hjälpmedel för sin egen utveckling. Sättet boken är skriven på gör att man känner igen sig själv på många saker, gör nyfiken att upptäcka sin verkliga, innraste själv och ger information på många möjligheter man kan änvänder på vägen dit. Jag hoppas att detta inte är sista boken Katarina skrev för detta är så grymt bra, ett måste läsa bara.

 2. En väldigt bra bok!
  Lilie Ahlström , 12 november 2014

  Välskriven, värd att läsa för den som vill utvecklas som människa. Boken är både teoretisk och väldigt lätt tillgänglig, förklarar ett svårt ämne på ett enkelt sätt! :)

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Mannheimer

Bloggat om Dit hjärtat längtar