Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
83
Utgivningsdatum
2017-11-16
Förlag
SNS Förlag
Dimensioner
220 x 140 x 5 mm
Vikt
130 g
ISBN
9789186949976
Chefers organisatoriska förutsättningar i kommunerna (häftad)

Chefers organisatoriska förutsättningar i kommunerna

Häftad Svenska, 2017-11-16
177
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Chefer är viktiga för att skapa attraktiva och välfungerande jobb inom välfärden. Men vad behöver egentligen chefer för att kunna göra ett bra jobb? Vilka förutsättningar har kommunala chefer att leda sina verksamheter? Hur kan arbetsvillkoren förbättras för att undvika stress, negativa hälsoeffekter och hög omsättning av chefer?

Det är frågor som behandlas i denna rapport som fokuserar särskilt på chefers organisatoriska förutsättningar i kommunerna. De verksamheter som studeras är skola, vård och omsorg samt teknisk service i sju kommuner. Resultaten bygger på analyser av enkätdata, registerdata och intervjuer med chefer på olika nivåer.

Författare till rapporten är Linda Corin, personalvetare och doktor i arbetsvetenskap, samt Lisa Björk, sociolog och doktor i arbetsvetenskap. De arbetar i dag som utvecklingsledare i Västra Götalandsregionen vid Institutet för stressmedicin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Chefers organisatoriska förutsättningar i kommunerna
  2. +
  3. Bildning, utbildning, journalistik: perspektiv på utbildningsprogrammens ideologiska, organisatoriska och peronella förutsättningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bildning, utbildning, journalistik: perspektiv ... av Bernt Gustavsson (häftad).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna