Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2018-05-31
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 7 mm
Vikt
86 g
SAB
Igy,Bra
ISBN
9789186951320
Vanliga sökord
mötesritare teckna rita illustration presentationer symboler figurer grafik
Alla kan rita symboler (häftad)

Alla kan rita symboler

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2018-05-31
109
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Många vuxna tror att de inte kan rita. Ändå kunde vi det som barn. Med hjälp av bildernas alfabet - fyrkanten, triangeln, cirkeln, strecket och pricken - kan du knäcka koden och lära dig att rita igen.

Boken vänder sig till alla som vill sticka ut och samtidigt förstärka kommunikationen. Och ha roligt! När du ritar på möten kickar både det visuella och verbala systemet igång i din hjärna vilket gör att du minns och förstår bättre.

Du kan rita för att tänka, utveckla och sälja. Du kan rita för att leda, öka tydligheten och förståelsen. Det du ritar förstärker ditt budskap. Det gör orden mer användbara.

Det finaste av allt är att ritandet är ett sätt att tänka. Att utforska dig själv och världen. Att förenkla komplexa sammanhang till enkla bilder som alla förstår.

Om författaren
Maja Larsson började rita innan hon kunde gå. Hon utbildade sig till bildlärare och har även studerat kommunikation och projektledning. Efter att ha jobbat i skolan under många år, som lärare samt i ledningsgrupper, var hon projektledare och kommunikatör i byråvärlden. Därefter startade hon eget som illustratör och mötesritare. Det innebär att hon följer med på konferenser för att rita mötesanteckningarna, oavsett om det är tio eller tusen personer som träffas.

Maja är även föreläsare och håller workshops där hon lär alla från chefer till nysvenskar att rita.

Recensioner
"Nu har jag bestämt mig. Jag kan också rita krumelurer. Och det är en helt ny värld som öppnar sig."
- Joakim Jardenberg, internetpionjär

---

Det här är en bok för dig som är intresserad av att lära dig rita, teckna och skissa. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla kan rita symboler
 2. +
 3. Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåt... av Patrik Svensson (pocket).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla kan rita symboler. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tunt innehåll och gav inte mycket
  SB, 15 januari 2020

  Tunt innehåll och gav inte mycket idéer, verktyg eller inspiration. En bok man kan vara utan. Inte värd pengarna för det lilla innehållet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maja Larsson

 • Kläda blodig skjorta : svenskt barnafödande under 150 år

  Maja Larsson

  Nominerad till Augustpriset för Årets Fackbok 2022 Hur har det varit att vänta och föda barn i Sverige de senaste 150 åren? Genom verkliga vittnesmål från de som var med väver boken en tidigare oskriven berättelse som spänner från 1800-talets hemf...

 • Alla kan texta snyggt

  Maja Larsson

  Slarvigt, fult och svårt att läsa. Så brukar vi kommentera vår handstil när vi skriver något inför andra. Vi har ofta för bråttom, och då glappar bokstäverna lätt och blir svårlästa. Sedan tror vi - eftersom skolan sa det - att allt måste se likad...