Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-11
Förlag
Eget Förlag Sverige AB
ISBN
9789186951382
Krama Dracula och andra teaterövningar (e-bok)

Krama Dracula och andra teaterövningar (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-11
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En sorts kokbok för teatern - en bok fullproppad med teaterövningar för vuxna, ungdomar och barn. Konkreta och enkla övningar. Boken riktar sig främst till dig som är lärare, dramapedagog eller regissör.

Redan tidigt när Peter Ekvall började jobba med teater tyckte han att det var ont om tydliga och moderna böcker som koncentrerade sig på teaterövningar. Visserligen fanns det en hel del böcker som han tyckte var bra men ofta höll de sig mer på en filosofisk, abstrakt och självbiografisk nivå i förhållande till teatern; inte bara övningar rakt upp och ner.

Någonstans där föddes idén till den här boken. Han skulle skriva en teaterövningsbok strukturerad som en kokbok där man på ett enkelt sätt skulle kunna följa en övning från A till Ö på samma sätt som i ett recept.

I boken hittar du tre typer av övningar: uppvärmnings-, koncentrations- och improvisationsövningar. Den riktar sig till alla som i någon form jobbar med teatergrupper i alla åldrar: lärare, pedagoger och regissörer. En del övningar lämpar sig även för kick-offer, teambuilding m.m.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Krama Dracula och andra teaterövningar