Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Eget Förlag Sverige AB
ISBN
9789186951559
Kreativ på jobbet : roligare och smartare möten (e-bok)

Kreativ på jobbet : roligare och smartare möten E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-08-26

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kreativitet är en väg till roligare och smartare arbete. Med den här boken lär du dig bli bättre på att hålla i kreativa möten och få fart på nya tankar och idéer.

Den här boken vänder sig till dig som vill få inspiration och lära dig metodik och struktur. Tillsammans lägger det grunden för bra möten som skapar engagemang. Alla kan börja i det lilla. Det gäller att i varje möte fundera på om det behövs kreativitet, energi och delaktighet - och hur mötesledaren på ett bra sätt kan ge förutsättningar för detta.

Boken inspirerar och lär dig metodik och struktur - som är viktiga förrutsättningar för kreativitet. Släpp loss energin, få bättre resultat och hitta nya lösningar, samtidigt som arbetet blir roligare.

I den nya, reviderade utgåvan är en del saker förtydligade och förenklade, men huvudinnehållet är sig likt.

Om författarna
Författarna Ewa Svensson och Kristina Swenningsson arbetar som processledare inom kreativitet och strukturerat innovationsarbete i företaget Crearum.

Recensioner
"Jag skrattade när jag märkte att jag favoritmarkerat precis alla övningarna i boken. Mycket inspirerande och lätta att göra direkt."
- Emma Karlsson, verksamhetsutvecklare Länsförsäkringar Jönköping

"Lättsamt, användbart och koncist."
- Markus Finér, IT Business Partner Verisure

"En praktisk tipsbok med många bra övningar."
- Anna Axelsson, Östsvenska Handelskammaren

---

Det här är en bok för dig som är intresserad av innovation, utveckling, idégenerering, kreativa möten och metoder. Boken ingår i förlagets serie Kunskap på nolltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Dejliga Danmark

    Ewa Svensson

    Danmark, ett kärt semesterland för många svenskar. Men Danmark är mer än öl och røde pølser, Tivoli och Den lille havfrue. Här ges en bred översikt över det danska samhällets moderna historia och utveckling. Författaren söker också det "typis...

  • Roadmap for Effective and Creative Meetings

    Ewa Svensson, Kristina Swenningsson

    Creativity is a route towards making work smarter and more fun. This book will help you become better at holding creative meetings and stimulating thoughts and ideas. We hope it will inspire you and teach you methods and structures - the essential...