Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Utgivningsdatum
2019-10-18
Förlag
Eget Förlag Sverige AB
ISBN
9789186951603
Prata så någon bryr sig (e-bok)

Prata så någon bryr sig E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-18

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Alla människor kan snabbt bli bättre talare. Chefer, guider, lärare, egenföretagare och inte minst föreläsare.

Det här är boken för dig som vill våga mer på just din scen - för att kunna prata så någon bryr sig. Det är ingen regelbok med ultimata svar. Snarare har du ett kryddställ av tips, övningar och inspiration framför dig.

Författarna är föreläsare med en bakgrund från reklam, ledarskap och improvisationsteater. De föddes knappast till talare själva utan vet mycket väl vad scenskräck, tomatröda ansikten och ångest innebär. Och att du kan hitta ditt eget sätt för att minska problemen.

Om författarna
Joakim Hedström är föreläsaren som beskrivs som en schweizisk armékniv av idéer. Han håller workshops på teman som ledarskap och kommunikation med allt från studenter till styrelser. Första gången han stod på en scen var som tioåring för att spela marimba inför en fullsatt skolaula. På grund av stressen är det här ett minne han alltid kommer att bära med sig. Detta är hans fjortonde bok.

Magnus Bergman är arbetsterapeuten, improvisatören och fyrabarnspappan som driver företaget Våga förmåga. I det hjälper han företagare och föreläsare att våga ta ut svängarna och hitta glädjen när de talar till andra människor. Det enda han minns från den första gången han stod på scenen är suset i öronen, hur världen snurrade och att han blev tomatröd i ansiktet. Detta är hans första bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna