Ett år av magiskt löpande (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2012-02-22
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
177 x 110 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Rbaac,796.42
ISBN
9789186969073
Ett år av magiskt löpande (pocket)

Ett år av magiskt löpande

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2012-02-22

Slutsåld

Nej, nej, du behöver absolut inte vara löpare för att köpa den här boken! Fast du kommer med största sannolikhet få en massa spring i benen när du läst den. Kenneth Gysing, redaktör på löpartidningen Runners World sedan många år, skriver löpande lätt om lyckan med löpning, om att ha löpning som livsstil, om löpning längs Kinesiska muren, på stränderna i Rio, Havanna, Kap Verde och gatorna i New York, Berlin, Budapest. Och på rullbandet på gymmet hemma i Stockholm, med barnen tryggt placerade i bollhavet. Häng på!

"Galet kul om löpning!"
Malin Ewerlöf-Krepp, maratonlöperska
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett år av magiskt löpande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den här gillade jag. Författaren beskriver platser och...
    Lena N, 2 juli 2013

    Den här gillade jag. Författaren beskriver platser och känslan på ett för mig inspirerande sätt. Det känns som att nästan alla skulle fix ett långlopp, bara det rätta tänket finns.

  2. Tråkig
    Gustav, 13 mars 2013

    Boken består enbart av krönikor, som jag gissar har publicerats i Runners World genom åren. Ett par krönikor är väl roliga och intressanta men att läsa krönika på krönika blir ganska tråkigt. Jag får ingen direkt löpinspiration av den här boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kenneth Gysing