Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hemligheten i Haga (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2013-09-06
Förlag
Idus Förlag
Originaltitel
Hemligheten i Haga
Medarbetare
Kolström, Katrine (form)
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
452 g
SAB
Hcg
ISBN
9789187001895

Hemligheten i Haga

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-09-06

Slutsåld

I Hemligheten i Haga får du lära känna Emma och Susanna, två tioåriga flickor. En höstdag möter de gubben Halling och han berättar en alldeles osannolik historia. Han påstår att han kommer från en annan tid - från 1700-talet. Ljuger han? Skojar han med dem? Halling vill komma tillbaka till sin tid. Kanske kan Emma och Susanna hjälpa honom. Kanske får de träffa Hagahäxan.

Följ med på äventyr i den hemlighetsfulla parken!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hemligheten i Haga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fängslande magisk tidsresa genom tid och rum.
  Gullis lästips (Rönninge), 30 september 2020

  Följ med på en fängslande magisk tidsresa genom tid och rum fylld med spänning och intressant historisk fakta i bokserien Hemligheten i Haga.

  Hemligheten i Haga är en äventyrlig tidsresa i fyra delar som utspelar sig i nutid och på 1700-talet i Hagaparken i Solna. Vi möter Emma och Susanna, två tioåriga flickor som hittar en trollrot i Hagaparken i Solna. Det visar sig att trollroten är en magisk portal till andra tider. Tillsammans med Emma, Susanna och den kloka hunden Snobben rese... Läs hela recensionen

 2. Spännande ungdomsbok med vackert språk och intressanta...
  Carl Fredrik Gnosspelius, 21 oktober 2013

  Spännande ungdomsbok med vackert språk och intressanta historiska kopplingar. De korta kapitlen passar bra för högläsning, men man får vara beredd att högläsa mer än ett i sänder för handlingen blir allt mer spännande ju längre in i boken man kommer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gunilla Granbom