UTGÅTT !!! Med bredden som spets (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2017-10-18
Förlag
Idealistas förlag
Dimensioner
190 x 135 x 10 mm
Vikt
191 g
ISBN
9789187003196
UTGÅTT !!! Med bredden som spets (häftad)

UTGÅTT !!! Med bredden som spets

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-10-18

Slutsåld

Vad är en socionom? Det är en person med socionomexamen förstås. Men utöver det, finns det något som binder samman Sveriges runt 40 000 socionomer? Går det att hitta några gemensamma nämnare trots att socionomer kan arbeta inom många olika typer av verksamheter?

I den här boken går vi på jakt efter socionomers yrkesidentitet och försöker beskriva den med hjälp av forskare, socionomer, samarbetspartner och andra.

Stärks socionomernas professionella identitet eller hotas den av faktorer som nya styrningsformer och medikalisering av människors problem? Hur påverkas professionen av lekmannastyrningen?

Följ med i en fördjupad diskussion om socionomprofessionen i dag och i framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av UTGÅTT !!! Med bredden som spets. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väcker idéer
    Maggie, 6 augusti 2018

    Lärorik bok som väcker idéer kring ens eget utvecklande i sin profession men även privat. Vem är jag? Vad kan jag bli? Varför vill jag arbeta med det jag utbildar mig till? Det var frågor som dök upp hos mig då jag läste.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Bröllopsbok : en inspirationsbok till blivande brudpar

    Christina Josefsson

    Bröllopsboken är en inspirationsbok och en perfekt gåva till ett blivande brudpar! I Boken får man följa tio brudpar och deras bröllopsdag från förberedelse, vigsel, brudskål till den stora bröllopsfesten. Serverat med massor av bra bröllopstips o...