Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2022-03-21
Förlag
Idealistas förlag
Medarbetare
Wagner, Erik (red.)
Illustratör/Fotograf
Emma Nordung
SAB
Qba
ISBN
9789187003394
Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål (häftad)

Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål

Häftad Svenska, 2022-03-21
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bra utformade mål förenklar tänkandet, frigör energi samt stimulerar kreativitet och arbetsglädje. Det ger oss i förlängningen större förutsättningar att göra den skillnad vi vill göra, i både små och stora sammanhang.

Se långt och hitta rätt - om konsten att utforma mål ger grundläggande verktyg för dig som arbetar med mål för att strategiskt rikta och planera verksamheter, projekt eller organisationer.

Bokens första del handlar om själva hantverket att utforma mål. Den inleds med en handledning som beskriver ett knippe frågor som utgör "verktyg" i arbetet. För att visa hur verktygsfrågorna kan användas följs handledningen av ett exempel, som också bidrar till en fördjupad förståelse av arbetssättet.

Den andra delen förmedlar viktiga reflektioner kring arbete med att utforma mål i en hel organisation. Det följs av ett par metodhandledningar som kan användas för att leda delar i en sådan arbetsprocess.

Boken bygger på praktisk erfarenhet och utvecklingsarbete från en mängd strategiska processer i ideell och offentlig verksamhet de senaste femton åren.

Nils Nordung är organisationskonsult med inriktning på utveckling av strategi, verksamhet, ledarskap och medarbetarskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »