Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2022-03-21
Förlag
Idealistas förlag
Medarbetare
Wagner, Erik (red.)
Illustratör/Fotograf
Emma Nordung
Dimensioner
6 x 181 x 125 mm
Vikt
190 g
SAB
Qba
ISBN
9789187003394

Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-03-21
206
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bra utformade mål förenklar tänkandet, frigör energi samt stimulerar kreativitet och arbetsglädje. Det ger oss i förlängningen större förutsättningar att göra den skillnad vi vill göra, i både små och stora sammanhang.

Se långt och hitta rätt - om konsten att utforma mål ger grundläggande verktyg för dig som arbetar med mål för att strategiskt rikta och planera verksamheter, projekt eller organisationer.

Bokens första del handlar om själva hantverket att utforma mål. Den inleds med en handledning som beskriver ett knippe frågor som utgör "verktyg" i arbetet. För att visa hur verktygsfrågorna kan användas följs handledningen av ett exempel, som också bidrar till en fördjupad förståelse av arbetssättet.

Den andra delen förmedlar viktiga reflektioner kring arbete med att utforma mål i en hel organisation. Det följs av ett par metodhandledningar som kan användas för att leda delar i en sådan arbetsprocess.

Boken bygger på praktisk erfarenhet och utvecklingsarbete från en mängd strategiska processer i ideell och offentlig verksamhet de senaste femton åren.

Nils Nordung är organisationskonsult med inriktning på utveckling av strategi, verksamhet, ledarskap och medarbetarskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 455 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Se långt och hitta rätt : om konsten att utforma mål. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven, pedagogisk och enkel att ta till sig
    Gunnar Wallin, 4 oktober 2023

    Välskriven och pedagogisk på ett lättsamt sätt. Han har en filosofi och upplägg kring att sätta meningsfulla mål som de flesta organisationer skulle ha nytta av.

Visa alla 1 recensioner