Min första bok om Ernst Billgren (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Kreativa Barn
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2012-02-01
Förlag
Bokförlaget Langenskiöld
Illustratör/Fotograf
Ernst Billgren
Dimensioner
160 x 160 x 22 mm
Vikt
311 g
SAB
uIbz Billgren, Ernst
ISBN
9789187007057

Min första bok om Ernst Billgren

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2012-02-01
126
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kreativa barn är pekboksserien för barn och vuxna i alla åldrar, att umgås kring och läsa tillsammans. Låt ditt barn inspireras av konstens fantastiska bildvärld. Diskutera bilderna fritt med ditt barn eller ta stöd av texterna som finns i samband med varje målning. Bildkonsten och barnens kreativitet är ett spännande möte som kan ge oss vuxna nya perspektiv. Boken uppmanar till samtal och umgänge mellan generationer som ger många värdefulla stunder tillsammans. Det finns inga fel och rätt i konsten, där är alla tankar fria - låt dem flyga!

Denna bok följer en av Sveriges folkkäraste konstnärer Ernst Billgren. Hans måleri får ditt barn att tidigt upptäcka nya världar samt skapar en möjlighet för barnet att utveckla sin inneboende kreativitet.

"Min första bok om Ernst Billgren är fantasieggande och perfekt som utgångspunkt för fantasifulla diskussioner." Barnens Bokklubb

"Allåldersboken har en utformning som är anpassad för de allra minsta, i behändigt format och med sidor av kraftig kartong hör den till pekboksgenren, men det är en tillsammansbok som tål hårda tag och många läsningar." Barnboksprat-bokblogg

"En nytänkande pekbok - bra!" Tarja Ahlgrén, TV4

"Det finns många vägar in i konsten och Billgrens välkända fabeldjur lockar till egna tolkningar, berättelser och fantasier." Clemens Poellinger, Svenska Dagbladet

"Det är mycket bra för barn att få prova på att uttrycka sig tidigt, det stimulerar deras språk och självkänsla. Därför tog vi fram en lekfull pekbok som kombinerar nyfikna frågor med vår svenska vackra konstskatt." Susanne Hamilton och Caroline Karlström om Kreativa barn-serien.

Andra böcker i serien:
Min första bok om Ivar Arosenius
Min första bok om Nils Dardel
Min första bok om Elsa Beskow
Min första bok om Carl Larsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min första bok om Ernst Billgren
 2. +
 3. Min första bok om Ivar Arosenius

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min första bok om Ivar Arosenius av Susanne Hamilton, Caroline Karlström (kartonnage).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Min första bok om Ernst Billgren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Besviken
  Myggan, 7 november 2015

  Jag hade höga förväntningar på den här boken men de infriades tyvärr inte. Den är förvånansvärt tråkig och intetsägande och jag tänker att det borde gå att göra en så mycket bättre barnbok av Billgrens konst än så här!

 2. Roligt med detta nya grepp om konsten.
  helhal, 9 september 2015

  Trevligt att prata om bilderna.
  Då får man verkligen anledning att titta noga och länge.
  Lärorikt och passande för alla åldrar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna