Jag vill vara glad! (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2014-04-24
Upplaga
1
Förlag
Fresh Eye
Medarbetare
Törnblom, Mia (red.) / Törnblom, Michael (form) / Knutson, Peter (foto)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
367 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187009037
Jag vill vara glad! (kartonnage)

Jag vill vara glad!

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Kartonnage Svenska, 2014-04-24
209
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Efter att ha tappat fotfästet i livet fick jag omvärdera allt. Jag bestämde mig för att aldrig må så dåligt igen, att aldrig mer lägga ansvaret för min egen chans att vara glad i någon annans händer eller på yttre omständigheter. Frågan var om jag kunde lära mig att vara glad, nästan oavsett? Kunde jag hitta vägar för att höja min egen nivå av lycka, harmoni, balans och glädje mitt i en vanlig vardag? Den här boken innehåller allt det livsviktiga jag lärde mig när jag förstod hur jag själv kunde ta ansvar för att vara glad!

JAG VILL VARA GLAD! är en bok för dig som vill skratta mer, bli av med problem, oro och sådant som irriterar och stör. En bok för dig som vill vara glad alla dagar på året och inte bara 85 dagar, när det är helg och semester. Det här är en bok som är full av tips, övningar och modeller för hur du kan träna på att behålla glädjen samtidigt som du bygger en krockkudde för livets krumbukter. En bok om hur du kan känna dig lyckligare genom att träna hjärnan för att må mycket bättre!

Christina Stielli är föreläsare och författare. Hon debuterade skön-litterärt 2010 med succéromanen Jag älskar dig inte som snabbt blev en bästsäljare. 2013 släpptes hennes andra roman Allt för din skull.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jag vill vara glad!
 2. +
 3. Skapa arbetsglädje : enkelt om framgång, lycka och arbetsglädje

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skapa arbetsglädje : enkelt om framgång, lycka ... av Christina Stielli (kartonnage).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Jag vill vara glad!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. ej imponerad
  silver, 18 maj 2017

  Jag blev inte imponerad av denna bok. Kändes väldigt enkel och gav mig inget nytt, ingen aha-upplevelse, Jag tyckte det var gammal skåpmat..

 2. Okej
  AKE Lindgren, 17 mars 2017

  Läsvärd! Tänkvärd! En del är lättare sagt än gjort om man har sjukdomar som begränsar. Och ibland måste man sätta ner foten utan att vara glad o ha ett leende på läpparna.

 3. Sann!
  Tiina Tarja Kantola, 1 december 2015

  Eftersom jag hört Christina på en föreläsning, kände jag igen hennes berättelse på de första 125 sidorna. De sista 75 sidorna gav verkliga konkreta aha-upplevelser, tips och verktyg för bl a bättre möten.

 4. Faan vad lätt det är att bli glad!
  Camilla Claesson, 23 maj 2014

  En bok som gör att jag lätt förstår hur det kommer sig att jag inte känner mig glad. En bok som förändrar livet genom litet sätt.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Jag vill vara glad!