Skapa arbetsglädje : enkelt om framgång, lycka och arbetsglädje (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2016-08-22
Upplaga
1
Förlag
Fresh Eye
Medarbetare
Törnblom, Mia (red.) / Stielli, Christina (form)
Illustratör/Fotograf
Sara Olsson
Dimensioner
211 x 136 x 19 mm
Vikt
396 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187009105
Skapa arbetsglädje : enkelt om framgång, lycka och arbetsglädje (kartonnage)

Skapa arbetsglädje : enkelt om framgång, lycka och arbetsglädje

(2 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2016-08-22

Slutsåld

Det här är en bok om arbetsglädje, om möjligheten att trivas bättre på sitt jobb, samarbeta bättre, stressa mindre och till och med leva längre.

Det viktigaste på en arbetsplats är medarbetarna. Mår inte medarbetarna bra så mår inte verksamheten bra. Med arbetsglädje på jobbet tar vi ansvar för att vi är varandras arbetsmiljö. När vi trivs på jobbet kan vi ha roligt och då löser vi problem enklare och är mer kreativa. Vi klarar motgångar bättre och får mer energi och inte minst, vi skapar snabbare kontakt med vår omgivning och är mer attraktiva för de vi har omkring oss.

Varje tanke vi tänker sätter spår, en tanke blir lätt en vana och en vana blir lätt ett beteende. Vi blir bra på det vi tränar på och genom träning kan vi skapa det arbetsklimat vi vill ha. I den här boken finns träningsprogram för att bli en del av en härlig och produktiv arbetsmiljö på jobbet även om dagarna ibland kan kännas grå och jobbet tungt.

Christina Stielli är författare och föreläsare och har ägnat flera år åt att sätta sig in i vår förmåga att påverka förhållningssätt till det som livet för med sig. Hennes bok Jag vill vara glad! har sålt i ca 10 000 exemplar, nu kommer uppföljaren som på allvar tar glädjen till arbetsplatsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Stielli