Med mitt mod genom utmattningssyndrom (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Fresh Eye
Medarbetare
Törnblom, Michael (form) / Knutson, Peter (foto)
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
327 g
SAB
Dok
ISBN
9789187009112
Med mitt mod genom utmattningssyndrom (kartonnage)

Med mitt mod genom utmattningssyndrom

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-10-10

Slutsåld

Eva Svärds värld rasade samman när hon blev sjuk i utmattningssyndrom och med självförakt höll hon på att förinta sig själv.

Med mitt mod är en naken och gripande skildring om hur utmattningssyndrom, ångest och depression förändrar ens sätta att fungera. Genom att ärligt och modigt berätta om sina egna erfarenheter och hur hon lärde känna sig själv, men framför allt att vara snäll mot sig själv ger hon inspiration och hopp.

Med mitt mod kan även ge stöd till dig som känner dig stressad och kanske är orolig för att hamna i ett utmattningstillstånd. Boken kan också vara till hjälp för dig som finns där bredvid som partner, vän eller arbetsgivare.

Eva Svärd är föreläsare, coach och handledare, Med mitt mod är Evas bokdebut.

"Jag blir hoppfull när jag tar del av Eva Svärds skildring av vägen från ett svårare utmattningstillstånd mot tillfrisknande. Det här är en bok som berör och som ger inblick i, och ökad förståelse för, varför den stressrelaterade ohälsan ökar i samhället. Med hjälp av Evas texter och den process hon skildrar ges ett ansikte till alla de människor som döljer sig bakom sjukskrivningsstatistikens siffror. Det mod som Eva visar i sitt sökande efter en väg mot ett mer hållbart leverne inspirerar"

Olle Kalat
leg psykolog
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Med mitt mod genom utmattningssyndrom. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gripande läsning
  Villivonkansbooks, 9 mars 2018

  Eva Svärds värld rasade samman när hon blev sjuk i utmattningssyndrom och med självförakt höll hon på att förinta sig själv. 🐴
  Med mitt mod är Evas bokdebut där hon frikostigt delar med sig av sitt liv. Vi får följa Evas liv som den högpresterande duktiga flickan som alltid ville vara alla till lags. Hennes kropp började komma med varningssignaler för att till slut rasa helt. Vi får inblick i alla faser från kraschen i början till att med små steg börja leva sitt nya liv. Eva är o... Läs hela recensionen

 2. Rekomenderas
  Ulrica W, 20 november 2017

  Bra skriven och lätt att läsa. Skönt att läsa om någon som genomgått det jag själv är mitt uppi just nu.

 3. Genom utmattningssyndrom
  Lizettan65, 19 oktober 2017

  En fantastisk välskriven lättäst bok.En naken, öppenhjärtlig, ärlig bok.Tröstar och är så igenkännde för oss med utmattningssyndrom. Och en tröst för anhöriga(handledning)Tack för ditt mod.

Visa alla 3 recensioner